Moderator: Moderator
Pingu napisał(a):Taaa wygrasz, tylko znow bedzie sam z maydayem startowalChociaz ostatnio zalozyl 1 glosnik i chce mnie zabic basem.
Odnosnie wizyt na forum, to mam jedno na ktorym jestem aktywny, reszta to szukanie informacji technicznych.
Ten 1 głosnik dobrze gra

- marek6589
- Czytacz
przegląd
Witam wszystkich.mam pytanie z innej beczki
Niedlugo konczy mi sie przeglad w moim golfiku. Od niedawna mieszkam w Poznaniu i dlatego mam pytanko: jaka stacje diagnostyczna w okolicy Poznania polecacie co by sie do glupot nie przyczepiala? Od razu mowie ze wszystko w autku ok, nie ma dziwnych przerobek i tak dalej ale wiadomo-jak diagnosta bedzie chcial- to sie do wszystkiego moze przyczepic 
Niedlugo konczy mi sie przeglad w moim golfiku. Od niedawna mieszkam w Poznaniu i dlatego mam pytanko: jaka stacje diagnostyczna w okolicy Poznania polecacie co by sie do glupot nie przyczepiala? Od razu mowie ze wszystko w autku ok, nie ma dziwnych przerobek i tak dalej ale wiadomo-jak diagnosta bedzie chcial- to sie do wszystkiego moze przyczepic 
pempuch
- pempuch
- Czytacz
Jedzie ktoś w niedziele do Trzcianki ?
Zapraszam - mój były variant
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
-

maciej78 - Gaduła
To kiedy będzie jakiś spot\zlot w Wielkopolsce?? Moja maszyna już nie może się doczekać żeby się pokazać światu 

"Nieważne jak jeździsz, ważne że jeździsz Golfem III" - K.K.
-

cyberlolek131 - Berbeć