Uuuu. Współczuję. Ale xenon ocalał?? Pokaż foto najlepiej
[ Dodano: 2010-02-21, 16:09 ]
Witam!
Wiem że może trochę za wcześnie piszę, ale chciałbym zaproponować zoorganizowanie spotu, a mianowicie otwarcie sezonu. Chciałbym prosić wszystkich o przybycie z grupy świętokrzyskiej i nie tylko. Każdy będzie mile widziany. Tak jak już pisałem wyżej to może za wcześnie ale proponuję miesiąc kwiecień wstępnie. Żeby było ciepło i każdy zdążył z modami na ten czas. Chciałbym na tym spocie zobaczyć minimum 10-12 aut. Zapraszamy również Ostrowiec jak i VAG Kielce. Miejsce już praktycznie wszystkim znane: Parking Miedziana Góra przy torze wyścigowym. Proszę o początkowe wpisanie się na listę, a potem dogadamy dokładny termin i godzinę. Jeżeli ktoś jest na tak to proszę się wpisywać. Pozdawiam
PS. Pamiętajcie to otwarcie sezonu więc liczę na was.
Moderator: Moderator
Zajade z miłą chęcią:-)
-----------------------------------------------------------
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.html
Byłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
Byłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
Obecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.htmlByłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.htmlByłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.htmlObecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html-

pawel1990 - Members
do kwietnia jeszcze sporo czasu zlae z tego co sie orientuje to w tym samym czasie planowane jest rozpoczecie sezonu wraz z woj . łodzkim w Borkach.Procent napisał(a): ale proponuję miesiąc kwiecień wstępnie
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja takze pisze sie na spocik na otwarcie sezonu
a oto moj golfik : http://www.golf3.pl/topics2/moj-golfik- ... t15826.htm
- waszka1985
- Badacz tematu
Yhm. No ja piszę akurat SWATU o grupie świętokrzyskiej (całej) i nie tylko. Jak narazie czekam na dalsze zgłoszenia. Fakt dużo czasu, ale szybko minie, a nie chciałbym później zaraz przed spotem jakiś niedomówień, a tym bardziej że u nas zoorganizować jakiś konkretniejszy spot graniczy z cudem, ale może mi się w końcu uda 

Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
a nie lepiej zebrac sie i jechac razem do Borek przynajmniej bedzie wiecej aut niz te 5 na miedziance .
-

swatu - VIP
Ja mam do Borek za daleko żeby jechać na 2 godz to po pierwsze, a po drugie chciałbym w końcu zobaczyć ile osób mniej więcej ma ta nasza grupa.
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
nie moje podwórko, ale chyba swatu się nie pogniewa, hehehe....
sitek...na poczatek wyłącz CapsLk a impreza pewnie początek kwietnia, żeby było już wiosennie....jak tylko zacznie się pogoda robić ustalimy konkretny termin i od razu pójdą informacje...
sitek...na poczatek wyłącz CapsLk a impreza pewnie początek kwietnia, żeby było już wiosennie....jak tylko zacznie się pogoda robić ustalimy konkretny termin i od razu pójdą informacje...
-

gajdzik - VIP
czyli wychodzi na to ze kazdy sam dal siebie robi .
No cóz ja powiem szczerze ,że wole jechac do Borek pomimo km ,ze wzgledu na ilosc aut ,tym bardzeij ze impreza jest cały dzien ,mozna usiac pogadac zrobic grilla.
To tyle z mojej strony.
No cóz ja powiem szczerze ,że wole jechac do Borek pomimo km ,ze wzgledu na ilosc aut ,tym bardzeij ze impreza jest cały dzien ,mozna usiac pogadac zrobic grilla.
To tyle z mojej strony.
-

swatu - VIP
Ja tylko zaproponowałem i tyle. Kto chce to przyjedzie,a jeżeli nie to trudno. Spot nadal aktualny. Jest jeszcze czas na zebranie wszystkich do kupy. Napiszę krótko...
Jeżeli nie będzie minimalnie 5 aut spot odwołany. Z tym że tak jak pisałem. Dogadam się z ziomkiem z grupy świętokrzyskiej z vwgolf.pl i może również jakaś cześć zawita, a może i VAG Kielce zagości. Chciałbym zorganizować coś "grubszego" (biorąc pod uwagę zapał naszej grupy do spotów) i mam nadzieję że mi się uda. Czekam na dalsze zgłoszenia
Jeżeli nie będzie minimalnie 5 aut spot odwołany. Z tym że tak jak pisałem. Dogadam się z ziomkiem z grupy świętokrzyskiej z vwgolf.pl i może również jakaś cześć zawita, a może i VAG Kielce zagości. Chciałbym zorganizować coś "grubszego" (biorąc pod uwagę zapał naszej grupy do spotów) i mam nadzieję że mi się uda. Czekam na dalsze zgłoszenia
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members