Moderator: Moderator
rob71 napisał(a):12.12.09.niestety pracuję,ale chociaż na fajke pokoju zawitam
No bez Ciebie spot to nie spot
więc będziemy czekać na Ciebie
Przypominam Spot odbędzie się 12 grudnia na parkingu w Miedzianej Górze
To już za dwa dni!!!Także ubierzcie się ciepło,wypucujcie bryki i ruszamy
-

Pascal - Members
No i lipa. Mnie niestety nie będzie gdyż nie będę miał z kim zostawić córci. A szkoda bo miałem nadzieje że wpadnę.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
rob71 napisał(a):moge podjechać brudnym(jak zwykle)
Rob71 spokojnie wczoraj rozmawiałem z Elyse i mówiła że też musi umyć auto...powiedziałem że umyjemy G3 na spocie, ja biorę szampon szamtu
a ona wody w butelki także powiem jej żeby wzięła więcej 
-

Pascal - Members
hheheh chłopaki ja już swój wypucowalam błyszczy się jak psu jejca hehehe także chyba lipa z mycia na miedziance hehehe ale za się
przyzwyczaili do twojego samochodu hehehe także luz, damy rade, to do jutra pozdrawiam 
przyzwyczaili do twojego samochodu hehehe także luz, damy rade, to do jutra pozdrawiam 
Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą.
Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.
-

elyse - Czytacz
Spocik naprawdę się udał.Zaczęty odrazu od wyścigu z Procentem
Było zimno ale dużo śmiechu i wyścigów się odbyło
Spot 4 osobowy
odbył się w miłej atmosferze
Tak jak wyżej wspomniałem odbyło się parę wyścigów.Po modach przeprowadzonych w moim AAZecie zacząłem namawiać dość długo Procenta na 1/4 mili
hehe noi doczekałem się i oto efekty:
1.9 TD vs 1.9 TDI - Pascal vs Procent
Kto wygrał?heh wiemy tylko tyle że ten kto trąbił miał gorzej i na początku parkingu był piasek...Utrudnieniem też był wyścig pod górkę.Po 4 naszym wyścigu Rob71 powiedział "Procent nie popuści..."
także raz wygrywałem Ja a raz Procent.I tak obaj sobie nie odpuszczaliśmy.Jedno jest pewne mam szybszy start sam to przyznał...Nie możemy jednoznacznie stwierdzić kto wygrał bo Procent na 1 biegu ma ekodziurę a mi przytyka się filtr paliwa także kolego Procent liczę na kolejny wyścig tylko już na wiosnę
No tak ale musimy się przyznać z Procentem dostaliśmy baty od Rob71 i jego z chipowanego 1.8 Pb
1.9Tdi vs 1.8Pb - Procent vs Rob71
Swojego filmiku nawet nie wrzucam bo wyskoczyła mi 2
Także wyścigi wygrał Rob71
Dziękujemy Elyse za kręcenie filmików
Kilka fotek zrobionych przeze mnie i przez Elyse
Ze swojej strony dziękuję wszystkim
Następny spot dopiero po Nowym Roku
Było zimno ale dużo śmiechu i wyścigów się odbyło
odbył się w miłej atmosferze Tak jak wyżej wspomniałem odbyło się parę wyścigów.Po modach przeprowadzonych w moim AAZecie zacząłem namawiać dość długo Procenta na 1/4 mili
hehe noi doczekałem się i oto efekty:1.9 TD vs 1.9 TDI - Pascal vs Procent
- Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=DrLW1vGkDow
http://www.youtube.com/watch?v=XDoyhK6_0Cs
Kto wygrał?heh wiemy tylko tyle że ten kto trąbił miał gorzej i na początku parkingu był piasek...Utrudnieniem też był wyścig pod górkę.Po 4 naszym wyścigu Rob71 powiedział "Procent nie popuści..."
także raz wygrywałem Ja a raz Procent.I tak obaj sobie nie odpuszczaliśmy.Jedno jest pewne mam szybszy start sam to przyznał...Nie możemy jednoznacznie stwierdzić kto wygrał bo Procent na 1 biegu ma ekodziurę a mi przytyka się filtr paliwa także kolego Procent liczę na kolejny wyścig tylko już na wiosnę No tak ale musimy się przyznać z Procentem dostaliśmy baty od Rob71 i jego z chipowanego 1.8 Pb
1.9Tdi vs 1.8Pb - Procent vs Rob71
http://www.youtube.com/watch?v=RtZO7C15qLI
Swojego filmiku nawet nie wrzucam bo wyskoczyła mi 2
Także wyścigi wygrał Rob71
Dziękujemy Elyse za kręcenie filmików
Kilka fotek zrobionych przeze mnie i przez Elyse
Ze swojej strony dziękuję wszystkim
Następny spot dopiero po Nowym Roku-

Pascal - Members
Witam kolegów, spocik udany, było bardzo miłio i sympatycznie mimo zimna, duzo smiechu i tak trzymać panowie
wyścigi były bardzo śmieszne, zanim panowie wymyslili trabienie musiałam ryzykowac swoim życie i stac pomiędzy autami Pascal vs Procent i machąc rękoma hehe do biegu, gotowi, START hehehe
rob71 gratulacje zwycięzco
mam nadzieje że filmiki i foto udane, jak widać na załączonym obrazku, nie ma problemu dla mnie to przyjemność i polecam sie na przyszłość
ja też dziękuje za miło spędzony czas i dozobaczenia w Nowym oby Szczęśliwszym Roku, pozdrawiam gorąco
wyścigi były bardzo śmieszne, zanim panowie wymyslili trabienie musiałam ryzykowac swoim życie i stac pomiędzy autami Pascal vs Procent i machąc rękoma hehe do biegu, gotowi, START hehehe
rob71 gratulacje zwycięzco
mam nadzieje że filmiki i foto udane, jak widać na załączonym obrazku, nie ma problemu dla mnie to przyjemność i polecam sie na przyszłość
ja też dziękuje za miło spędzony czas i dozobaczenia w Nowym oby Szczęśliwszym Roku, pozdrawiam gorąco

Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą.
-

elyse - Czytacz