ja bede wyjezdzał w piatek wiec moze sie zgadamy i razem polecimyPascal napisał(a):Jasne biorę wolne w pracy i będę chyba na całym zlocie przez wszystkie dni z moją Miśką...
Moderator: Moderator
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
Jeżeli chodzi o Chańcze to jak narazie mam na mysli tylko jedna miejscówke ( może potem cos jeszcze wymysle ) mianowicie na tamie jest taki fajny parking akurat na nasz spocik tylko nie wiem jak tam jest na weekendzie żęby nie było tam zadużo ludzi.
Co do bałtowa to miejsce może by sie znalazło tylko w taki dzień żeby nie było żadnej imprezy bo wtedy to tam sie nieda wjechac.
Takie na szybko zrobione zdjecie z satelitki
I tu taki orjentacyjny dojaz z Kielc na pierwszym foto droga Kielce-Łagów
drugie foto łagów-tama na chańczy

Co do bałtowa to miejsce może by sie znalazło tylko w taki dzień żeby nie było żadnej imprezy bo wtedy to tam sie nieda wjechac.
Takie na szybko zrobione zdjecie z satelitki
I tu taki orjentacyjny dojaz z Kielc na pierwszym foto droga Kielce-Łagów
drugie foto łagów-tama na chańczy

-

Z.Y.G.A - Czytacz
Z.Y.G.A napisał(a):Jeżeli chodzi o Chańcze to jak narazie mam na mysli tylko jedna miejscówke ( może potem cos jeszcze wymysle ) mianowicie na tamie jest taki fajny parking akurat na nasz spocik tylko nie wiem jak tam jest na weekendzie żęby nie było tam zadużo ludzi.
Kolego parking to by się nawet znalazł i w Jędrzejowie...chodzi bardziej o zrobienia tego grilla póki ciepło i potrzebne by było miejsce na niego...

-

Pascal - Members
dokładnie jakies ustronne miejsce zdala od zabudowan i ludzi zeby nikt nie robił dymu o grilla.Pascal napisał(a):chodzi bardziej o zrobienia tego grilla
-

swatu - VIP
Co do Chańczny to ja jeździłem od strony wsi Chańcza - na przeciwległym końcu zalewu od tamy, parkuje się przy samym zalewie, obok las, ludzie robią ogniska, grille, tak więc tam by problemu żadnego nie było.
Co do Bałtowa, to zajadę zapytam jakby to było, gdybyśmy sobie na placu przy Parku Jurajskim spot zrobili.
Można by też na Krzemionkach - tam jest duży parking, plac na ogniska, sklep, bar, tylko też podjechałbym zapytał co i jak
Myślałem też o Sandomierzu
Co do Bałtowa, to zajadę zapytam jakby to było, gdybyśmy sobie na placu przy Parku Jurajskim spot zrobili.
Można by też na Krzemionkach - tam jest duży parking, plac na ogniska, sklep, bar, tylko też podjechałbym zapytał co i jak
Myślałem też o Sandomierzu

- cementowy_jas
- Badacz tematu
cementowy_jas no skoro mozesz podjechac to zorientował bys sie jak to wyglada jakies foto pogladowe było by mile widziane:)
-

swatu - VIP
Sandomierz to zdecydowanie za daleko na spota. Przynajmniej dla mnie. Ja muszę w sumie jechać na drugi koniec województwa żeby dostać się do Sandomierza. Chańcza to ok. Bo to kawałek za Kielcami
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members