Musze wiedziec ile bedzie furek i osob aby osrodek mogl nam odgrodzic parking i przygotowac plac ogniskowy i podzielic zaplate za przygotowanie placu w wyskosci 200-350zl w zaleznosci od ilosci osob 
Moderator: Moderator
Musze wiedziec ile bedzie furek i osob aby osrodek mogl nam odgrodzic parking i przygotowac plac ogniskowy i podzielic zaplate za przygotowanie placu w wyskosci 200-350zl w zaleznosci od ilosci osob 
Procent napisał(a):oczyścić naszą grupę (użytkownicy którzy nie udzielali się na forum lub się nie udzielają powyżej sześciu miesięcy out z grupy),
zeby nie bylo później zamieszania znów. 

! spoty wiadome ze nie kazdemu moga pasowac terminy. nie mam 15 lat ze siedze w domu przed internetem i rodzice sypa kaske wiec kasowanie z gropy ludzi to jest bez sensu ale to juz moje zdanie robcie jak uwazacie!
cała grupa przejdzie przez moje rece i wtedy zobacze .przeciez widze ,wiem i znam osoby ktore sa na forum i mam z nimi kontakt wiec one moga byc spokojne a usuwanie tyczy sie osób które po 12krotnym informowaniu o spocie lub czyms innym zwiazanym z forum,nie odpowiadaja tzn. ze nie intersuje ich przebywanie na forum.
Mateo napisał(a):Z.Y.G.A jedziesz na zlot do Bełchatowa...nie mam z kim sie zabrac a z checia bym sie tam pojawił
. Jak cos to jeszcze sie odezwe jak bede miał sprawne autko.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość