Moderator: Moderator
Tez zycze wszystkiego naj naj najlepszego i .i tego by kazdego dnia do naszej grupy dołanczał ktos nowy 

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no dzis odbiera golfa .i zostaje jeszcze tylko lakiernik takze mysleze w maju cos mozna zrobic.. oj juz sie nie moge doczekaac..
[ Dodano: 2009-05-16, 09:55 ]
Świetokrzyskie moze bysmy zrobili jakiegos spota na weekendzie któryms ,czekam na propozycje
!!!
[ Dodano: 2009-05-16, 09:55 ]
Świetokrzyskie moze bysmy zrobili jakiegos spota na weekendzie któryms ,czekam na propozycje
!!!-

swatu - VIP
no,propozycja spota od 16 maja a tu zero chętnych(brawo).swatu,moja propozycja jest taka,aby ROZWIĄZAĆ GRUPĘ ŚWIĘTOKRZYSKĄ i utworzyć nową z ludżmi którzy raz na jakiś czas mieliby chęć przyjechać na krótkie spotkanie.
- rob71
- Czytacz
jestem ZA! ja na spoty jestem bardzo chetny tylko sam widzisz jak u nas zorganizowac spot
proponuje narazie nie rozwiazywac całkiem grupy tylko zrobic jakas segregacje na grypie ,albo otworzyc nowy temat np: swietokrzyskie spoty i w tym temacie były by tylko planowane 100% spoty.
[ Dodano: 2009-05-28, 22:42 ]
albo druga opcja :
wybrac pare osób z grupy tylko takich w miare uczciwych (po ilosci postów i nie tylko) i z nimi utrzymywac kontak albo z nimi załozyc grupe.
myslałem tez znalezc kogos sprytnego w sprawach internetowych by zalozyc stronke:VWŚwietkorzyskie.
[ Dodano: 2009-05-30, 22:42 ]
Wiec tak:
Mowie do całej naszej grupy.zpręzmy sie i pokazmy ze my tez mozemy sie zorganizowac .
21 czerwiec.2009. spot golf3.pl
miejsce:Zalew Sulejowski
godz.12.00
w pozniejszym czasie bedzie mapka do wgladu
dołanczam mapke dojazdowa punkt czerwony miejsce spotkania "tama' trasa na zielono oznacza dojazd od Sulejowa
mam nadzieje ze z posród nas 37 przyjedzie chociaz 10 aut
proponuje narazie nie rozwiazywac całkiem grupy tylko zrobic jakas segregacje na grypie ,albo otworzyc nowy temat np: swietokrzyskie spoty i w tym temacie były by tylko planowane 100% spoty.
[ Dodano: 2009-05-28, 22:42 ]
albo druga opcja :
wybrac pare osób z grupy tylko takich w miare uczciwych (po ilosci postów i nie tylko) i z nimi utrzymywac kontak albo z nimi załozyc grupe.
myslałem tez znalezc kogos sprytnego w sprawach internetowych by zalozyc stronke:VWŚwietkorzyskie.
[ Dodano: 2009-05-30, 22:42 ]
Wiec tak:
Mowie do całej naszej grupy.zpręzmy sie i pokazmy ze my tez mozemy sie zorganizowac .
godz.12.00
w pozniejszym czasie bedzie mapka do wgladu
dołanczam mapke dojazdowa punkt czerwony miejsce spotkania "tama' trasa na zielono oznacza dojazd od Sulejowa
mam nadzieje ze z posród nas 37 przyjedzie chociaz 10 aut

Ostatnio edytowano 3 cze 2009, o 13:37 przez swatu, łącznie edytowano 1 raz
-

swatu - VIP
Pozwolę sobię wyręczyć Kolegę swatu
Szczegółowe info
VWitam.
Mam przyjemność zaprosić miłośników samochodów grupy VAG na Spot,
który się odbędzie 21 czerwca 2009r , nad Zalewem Sulejowskim. Poczatek godzina 12:00
Spotkanie ma charakter rekreacyjny i będzie to impreza typowo integracyjna dla miłośników VAG-ów
Jeśli jesteście chętni to serdecznie zapraszamy.
Jest to spot województw: łódzkiego i świetokrzyskiego,
...jednak jeśli ktoś wyraża chęć, a mieszka dalej zapraszamy im Nas VWięcej tym weselej
Pamietajcie o zabraniu grilla...
kiełbaski i kaszanki we własnym zakresie, sztućce, talerzyki jednorazowe, ketchup, musztarda, pieczywo również
...a i nie zapomnijcie Drodzy VWmaniacy o aparatch fotograficznych
...jeśli pogoda dopisze możecie zabrać stroje kąpielowe
...i mała prośba... niech każdy zabierze worek na odpady
mapka poglądowa Zalewu Sulejowskiego:
http://www.zamiasto.com.pl/ciekawe-miej ... l&x=39&y=9
Mapka miejsca spotkania:
...parking przy tamie...
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&g ... &z=15&pw=2
Prosimy wpisywać się na listę.
Zapraszamy
Szczegółowe info
VWitam.
Mam przyjemność zaprosić miłośników samochodów grupy VAG na Spot,
który się odbędzie 21 czerwca 2009r , nad Zalewem Sulejowskim. Poczatek godzina 12:00
Spotkanie ma charakter rekreacyjny i będzie to impreza typowo integracyjna dla miłośników VAG-ów
Jeśli jesteście chętni to serdecznie zapraszamy.
Jest to spot województw: łódzkiego i świetokrzyskiego,
...jednak jeśli ktoś wyraża chęć, a mieszka dalej zapraszamy im Nas VWięcej tym weselej
Pamietajcie o zabraniu grilla...
kiełbaski i kaszanki we własnym zakresie, sztućce, talerzyki jednorazowe, ketchup, musztarda, pieczywo również
...a i nie zapomnijcie Drodzy VWmaniacy o aparatch fotograficznych
...jeśli pogoda dopisze możecie zabrać stroje kąpielowe
...i mała prośba... niech każdy zabierze worek na odpady
mapka poglądowa Zalewu Sulejowskiego:
http://www.zamiasto.com.pl/ciekawe-miej ... l&x=39&y=9
Mapka miejsca spotkania:
...parking przy tamie...
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&g ... &z=15&pw=2
Prosimy wpisywać się na listę.
Zapraszamy

Ostatnio edytowano 2 cze 2009, o 11:41 przez andzia@@, łącznie edytowano 1 raz
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
i wszyscy maja byc nie przyjmujemy zadnych wymówek ,nie na darmo jest napisane w kazdej grupie
"Użytkownicy, którzy aktywnie uczestniczą w 'życiu' forum."
a tych aktywnych mozna policzyc na jednej rece ,wiec szykowac golfy i na spot!!!!!!!!!!!!!
godz.12.00
"Użytkownicy, którzy aktywnie uczestniczą w 'życiu' forum."
a tych aktywnych mozna policzyc na jednej rece ,wiec szykowac golfy i na spot!!!!!!!!!!!!!
godz.12.00
-

swatu - VIP
Jesli moj golfik do dnia spotu nie znajdzie nabywcy to sie pojawie...mam jedynie prosbe by ktos zabral kable bo mozliwe rano beda mi potzrebne do odpalenia bo szwankuje mi akumulator a w tym miesiacu na taki nie moge sobie pozwolic
-

Mateo - Czytacz
-

swatu - VIP