Moderator: Moderator
No mnie z kolei w tą pasuje, a za tydzień nie jestem w stanie jeszcze nic powiedzieć, ale znając życie pewnie żona pójdzie do pracy i lipa będzie.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
- Filip
- Gaduła
Panowie i ty Misiaczku moj
nawiazujac do waszych dosc ciekawych i licznych postów, postanowiliśmy z .Korusik, że jesli bedzie to 28.01.2012 r. to my zaszczycimy was swoja obecnościa. obiecujemy dzielnie reprezentowac przepiekne woj. łodzkie
i nie ukrywamy na wasz rewanż kiedys tam
ps. Misiaczku może i my was zabrac ale nie do Berlina, bo az tyle do baku nie nasikam
nawiazujac do waszych dosc ciekawych i licznych postów, postanowiliśmy z .Korusik, że jesli bedzie to 28.01.2012 r. to my zaszczycimy was swoja obecnościa. obiecujemy dzielnie reprezentowac przepiekne woj. łodzkie
i nie ukrywamy na wasz rewanż kiedys tam
ps. Misiaczku może i my was zabrac ale nie do Berlina, bo az tyle do baku nie nasikam

-

golon113 - VIP
Golon było by super, a jest jakaś inna data która By ci pasowała, okazało się właśnie, że przełożyli mi zjazd ;D z tego weekendu na 26-29 a mam zajęcia od 8 rano do 21
Zastanówmy się bo widzę że zbiera się coraz więcej ludzi ;D może okaże się, że jeszcze ktoś z innych województw będzie chciał. A może zamiast przyszłej soboty, przyszła niedziela?
Zastanówmy się bo widzę że zbiera się coraz więcej ludzi ;D może okaże się, że jeszcze ktoś z innych województw będzie chciał. A może zamiast przyszłej soboty, przyszła niedziela?-

Berathor - Czytacz
golon113 napisał(a): to my zaszczycimy was swoja obecnościa.
To dla Was będzie przeogromny zaszczyt, że będziecie mogli przyjechać w nasze piękne góry świętokrzyskie z tego cuchnącego spalinami miasta
To ja dosikam
Trochę kółeczko byście robili a Filip jest ze Skarlandu. Ale mnie tam rybka- byle by termin odpowiadał.
Mój Goferek- były:
-

czaro - Members
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Berathor napisał(a):Golon było by super, a jest jakaś inna data która By ci pasowała, okazało się właśnie, że przełożyli mi zjazd ;D z tego weekendu na 26-29 a mam zajęcia od 8 rano do 21Zastanówmy się bo widzę że zbiera się coraz więcej ludzi ;D może okaże się, że jeszcze ktoś z innych województw będzie chciał. A może zamiast przyszłej soboty, przyszła niedziela?
sluchaj nie ma problemu moze sie dogadac tylko nam bardziej odpowiada sobota a co druga golon pracuje wiec jak sie dopasujemy wszyscy to naprewno bedziemy

-

korusik - Czytacz
nie na tor tylko na ten parking naprzeciwko toru.Ciesielko napisał(a):ile wjazd na miedzianke czy na tor nie wjeżdżamy

-

swatu - VIP
- Nadwozie: 3-drzwiowe