Moderator: Moderator
Witam!!! no pomysl bardzo fajny, ale juz wiem ze istnieje klub Volkswagena w Swietokrzyskim i maja wejscia na tor w Miedzianej Gorze. Gadalem raz z jednym klientem: Na spotkanko jak najbardziej chetnie. W kraju bede miedzy 4-26 Lipca Pozdro
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
- MTuner
- Badacz tematu
Miedziana gora bardzo dobre miejsce. To trzeba sie zgadac z Tymi ludzmi MTuner, a na tor moze wjechac kazdy czlonek Automobilklubu Kieleckiego tylko z Prezesem trzeba ustalic daty i mozna smigac.
Apropo, byl ktos z Was na Nocnym SuperOESie? Ja bylem.
Troche sie pochwale ze w klasie 1000-1300, nasz team zajal 1 miejsce, z tym ze nie VW a CC
[bo lzejszy]
Moze macie Malucha przygotowanego do KJSow do sprzedania? Potrzebuje taka zabawke
Kolejny z pomyslow, mozna sie spotkac w niedziele po 15 na torze i posmigac gokartami, tez dobra zabawa
A przy okazji poogladamy swoje autka 
Apropo, byl ktos z Was na Nocnym SuperOESie? Ja bylem.
Troche sie pochwale ze w klasie 1000-1300, nasz team zajal 1 miejsce, z tym ze nie VW a CC
[bo lzejszy]
Moze macie Malucha przygotowanego do KJSow do sprzedania? Potrzebuje taka zabawke
Kolejny z pomyslow, mozna sie spotkac w niedziele po 15 na torze i posmigac gokartami, tez dobra zabawa
A przy okazji poogladamy swoje autka 
-

Shaker - Czytacz
jestem za!!! uwiejbiam gokarty bedziemy mieli okazje sie sprawdzic co nas te golfy nauczyly he
jak bede w polsce to skontaktuje sie z tym gosciem i zapytam o klub do ktorego nalezy. Nie mam duzo czasu wiec 13 lub 20 Lipca mozna sie spotkac byloby odjazdowo. Wiem ze klubowicze robia jakies skladki ale nie wiem w jakiej wysokosci-zapytam. Mysle ze latwiej sie zapisac do klubu niz zakladac wlasny co o tym sadzicie??
jak bede w polsce to skontaktuje sie z tym gosciem i zapytam o klub do ktorego nalezy. Nie mam duzo czasu wiec 13 lub 20 Lipca mozna sie spotkac byloby odjazdowo. Wiem ze klubowicze robia jakies skladki ale nie wiem w jakiej wysokosci-zapytam. Mysle ze latwiej sie zapisac do klubu niz zakladac wlasny co o tym sadzicie??
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
- MTuner
- Badacz tematu
MTuner napisał(a):Mysle ze latwiej sie zapisac do klubu niz zakladac wlasny co o tym sadzicie??
Pewnie ze tak. Zalezy jeszcze jak sa zorganizowani...
-

Shaker - Czytacz
Shaker napisał(a):MTuner napisał(a):Mysle ze latwiej sie zapisac do klubu niz zakladac wlasny co o tym sadzicie??
Pewnie ze tak. Zalezy jeszcze jak sa zorganizowani...
Ok w takim razie dajcie numery telefonow aby sie ugadac juz na powaznie.
a tutaj troczke pracowalem 2,5 godziny
- MTuner
- Badacz tematu
13 mam caly dzien wolny, 20 po godzinie 15 dopiero. Tak ze obie niedziele mozna powiedziec ze mi pasuja
Bedziesz autem nie?
Bedziesz autem nie?

-

Shaker - Czytacz
Shaker napisał(a):13 mam caly dzien wolny, 20 po godzinie 15 dopiero. Tak ze obie niedziele mozna powiedziec ze mi pasuja
Bedziesz autem nie?
Nie wiem bo nie zarejestrowalem jeszcze a mam go dac do naprawy. Ale wezme drogiego golfa3 taty wiec bede autem ale silniczek maly 1,6
- MTuner
- Badacz tematu
klanhker napisał(a):MTuner napisał(a):...ale silniczek maly 1,6
...ja mam 1.4az wstyd sie tam pokazywac
hej niewazne jaki silnik wazne jest to ze bedziesz. Polatamy gokartami i pogadamy o tym i o tamtym golf3 to golf3 to wszystko.
- MTuner
- Badacz tematu
-

hitler87 - Czytacz