Moderator: Moderator
Mój wytrzyma jeżeli nikt mi w drogę nie wjedzie
A tak na serio to szykuje się do remontu więc powinno być ok. Więc wszystko ustalone, a teraz czekamy na dalszą część listy.
[ Dodano: 2010-09-01, 14:51 ]
Przy czterech autach nie widzę sensu robienia spotu. Jeżeli tak dalej będzie odchodzę z tej grupy bo to nie ma sensu
A tak na serio to szykuje się do remontu więc powinno być ok. Więc wszystko ustalone, a teraz czekamy na dalszą część listy. [ Dodano: 2010-09-01, 14:51 ]
Przy czterech autach nie widzę sensu robienia spotu. Jeżeli tak dalej będzie odchodzę z tej grupy bo to nie ma sensu
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
I kutas, wiedziałem że coś będzie nie tak. Ojcu jest na weekend potrzebne auto a jego stoi u mechaniora, i musze sobie odpuścić spota
Także ja odpadam
Także ja odpadam-----------------------------------------------------------
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.html
Byłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
Byłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
Obecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.htmlByłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.htmlByłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.htmlObecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html-

pawel1990 - Members
ja miałem stłuczke ;| ale na szczęście poszła tylko kratka od zderzaka i blenda na ch*j te wysepki robią na skrzyżowaniach ;| to na kiedy spot przekładamy 

- PabloSBT
- Members
Hehe Procent nie przesadzaj następny spot się odbędzie i Ty też na nim będziesz albo wpierdol...zajade tam do Włoszczowy i
Wiesz dobrze na kogo można liczyć na spoty więc nie przejmuj się...przekładamy spota na inny termin....zaproponujcie coś byle po 16 jak wrócę z urlopu...Panie / Panowie proponuje spota po 16 ale nie żadne Tesco parkingi itd...nie będe marzł hehe jedzmy na pizze czy gdziekolwiek indziej...zjemy posmiejemy się pogadamy o mk3 i nie tylko hehe ktoś jest za tym?
Wiesz dobrze na kogo można liczyć na spoty więc nie przejmuj się...przekładamy spota na inny termin....zaproponujcie coś byle po 16 jak wrócę z urlopu...Panie / Panowie proponuje spota po 16 ale nie żadne Tesco parkingi itd...nie będe marzł hehe jedzmy na pizze czy gdziekolwiek indziej...zjemy posmiejemy się pogadamy o mk3 i nie tylko hehe ktoś jest za tym?-

Pascal - Members