RAQnio_V napisał(a):Co do VWS się nie wypowiadam, bo już się tam nie pojawiam i nie wiem jak tam teraz wszystko wygląda.
Czemu tak nisko nas oceniasz? Wiem ze sa ludzie i ... ale nie kazdy spot vwslask jest do bani...
Moderator: Moderator
RAQnio_V napisał(a):Co do VWS się nie wypowiadam, bo już się tam nie pojawiam i nie wiem jak tam teraz wszystko wygląda.
Arcus89 napisał(a):Czemu tak nisko nas oceniasz? Wiem ze sa ludzie i ... ale nie kazdy spot vwslask jest do bani...
kazdy ma swoje zdanie i juz
Lisek86 napisał(a):Arcus89 napisał(a):
Jesli natomiast chodzi o kolejny nasz spot czyli golf3.pl i Re5pect trzeba sie zastanowic nad kolejna datą ... poniewaz za miesiać wypada vw mania a za 3 tygodnie Vagowisko i ludzi nie bedzie ... ( chyba )

tylko co ja wiem to już ktoś zaliczkował,
. Ale piszę się na wspólne spoty i tylko nie wiem czy ekipa PKP też tak się reflektujeArcus89 napisał(a):Czemu tak nisko nas oceniasz? Wiem ze sa ludzie i ... ale nie kazdy spot vwslask jest do bani...

24.07 o 16 gitarka
bedzie fajno
ja bede na 100%
jutro w sumie jeśli bedzie pogoda to pomaluje i porobie fotki i nakręcimy jakiś temacik
:D

jeszcze sie zgadamy konkretnie ... ale fajnie ze zas sie spocik odbedzie
tak wiec do zobaczyska za 2 tygodnie 
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość