Moderator: Moderator
Golf Maniak napisał(a):Panowie wyrażę się mam nadzieję bardzo jasno żeby nie było nie jasnośći i Nie ścisłości w najbliższym czasie nie liczcie na moją obecność na rzadnym spocie od tej chwili cały wolny czas poświęcam na remont golfiny chcę go poskładać przed VAG Nysą i wyeliminowac choroby wieku dziecięcego jakie zapewne wystąpią.Jedyny wyjątek jestem w stanie zrobić na spotkanie przy piwie.Pozdrawiam

Or3L napisał(a):No ja niestety nie mialem numeru jakbym mial to bym napisal. Glupio wyszlo ale to tez nie powod zeby sie obrazac
NIE.Uważam się za słownego odpowiedzialnego człowieka.Edward ma do mnie numer telefonu mógł napisać smsa z informacją że spotkanie nie wypaliło nie byłoby problemu (nie mam czasu siedzieć cały dzień na forum i sprawdzać czy za 5 dwunasta czasem coś się nie wydarzy).Ponadto sam osobiście rzuciłeś w temacie SPOTY informacje że się spotykacie o 15.30 ( a ja w tym czasie akurat byłem na 3 stawach) więc wybacz ale w tym momencie to Ty raczej zachowałeś się nie fair słownie.
martinfp napisał(a):to był by 1 raz moj
Ale wszystko zależy od Was
a tak poważnie to chyba nic nie zależy od Nas tylko od Ciebie
wystarczy tylko przyjechać na miejsce spotkania.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości