Moderator: Moderator
https://www.facebook.com/events/340245029420819/ Zrobiłem wydarzenie na fejsie, jak macie znajomych z golfem to zapraszajcie 

-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Haha, dokładnie, od razu więcej chętnych xD
Swoją drogą ja dalej jestem za piątkiem, gdzieś koło 16 można by się spotkać, ale jeżeli większość zdecyduje o spocie w sobotę, nie będę miał nic przeciwko
Ja swojego golfika szykuję na sezon, a wy?
Swoją drogą ja dalej jestem za piątkiem, gdzieś koło 16 można by się spotkać, ale jeżeli większość zdecyduje o spocie w sobotę, nie będę miał nic przeciwko
Ja swojego golfika szykuję na sezon, a wy?

-

DzoNKamizI - Gaduła
Mi to jest obojętne szczerze mówiąc. Mój już prawie przyszykowany, blacharka porobiona, tłumik załatany, jeszcze choruję na jakieś alusy ale kasy brak 

-

deusiwo - Members
-

DzoNKamizI - Gaduła
Łapcie mapkę z dojazdem
do 13 kwietnia wiele nie zostało, więc trzeba się trochę zacząć organizować. Na mapce zaznaczyłem najprostszy dojazd od strony Bielska. Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem lub też będzie wolał o poprowadzenie do tego miejsca, piszcie do mnie [PW] lub do deusiwo [PW]
Prosiłbym też wszystkich, którzy mają zamiar pojawić się na spocie o potwiedzenie przybycia, chcielibyśmy wiedzieć, ile nas mniej więcej będzie, dlatego też zaczynam listę
1. DzoNKamizI vel. Mel(man)
Zaproście też swoich znajomych, płeć jest bez znaczenia, ważne jest żeby wszyscy dobrze się bawili
Ruszamy z tym koksem na Podbeskidziu!!
do 13 kwietnia wiele nie zostało, więc trzeba się trochę zacząć organizować. Na mapce zaznaczyłem najprostszy dojazd od strony Bielska. Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem lub też będzie wolał o poprowadzenie do tego miejsca, piszcie do mnie [PW] lub do deusiwo [PW]
Prosiłbym też wszystkich, którzy mają zamiar pojawić się na spocie o potwiedzenie przybycia, chcielibyśmy wiedzieć, ile nas mniej więcej będzie, dlatego też zaczynam listę
Zaproście też swoich znajomych, płeć jest bez znaczenia, ważne jest żeby wszyscy dobrze się bawili
Ruszamy z tym koksem na Podbeskidziu!!

-

DzoNKamizI - Gaduła
2. pajda150
no nareszcie ktoś sie ruszył, niemozliwe
ale to dobrze moze bedzie jakaś mała stała grupka 
2. pajda150
no nareszcie ktoś sie ruszył, niemozliwe
ale to dobrze moze bedzie jakaś mała stała grupka 
-

pajda150 - Badacz tematu
2. pajda150
3. deusiwo
pajda150, jest też utworzone wydarzenie na facebook'u, możesz dołączyć i zaprosić znajomych
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że liczę na wysoką frekwencję 
2. pajda150
3. deusiwo
pajda150, jest też utworzone wydarzenie na facebook'u, możesz dołączyć i zaprosić znajomych
-

deusiwo - Members
-

Ryjek - Badacz tematu