Moderator: Moderator
Radi mk3 napisał(a):LeszekGT, Lechu ty pracuj ostro bo wszystko jest do ogarnięcia, jeszcze czuje w plecach twoje recaro
teraz jak zobaczył twoje patelnie Radi to może go zmotywuje to ostrej walki z mercami
a co do recaro to tylko pozazdrościc no i dbac o nie 
http://www.golf3.pl/topics2/gti-edition ... t39494.htm
moja poprzednia golfina :
http://www.golf3.pl/topics2/golf-19-td- ... htm#340096
moja poprzednia golfina :
http://www.golf3.pl/topics2/golf-19-td- ... htm#340096
- piontas83
- Gaduła
Aro, niestety, ubezpieczenie auta okazało się byc sporym problemem zamiast 60%znizek mam 140% ceny do zapłacenia....
-

Allwall2 - Badacz tematu
moze maly offtopic, ale mam mam namiary na ubepieczenie z axy i tam jak zadzwonisz i podasz sie na osobe polecajaca i podasz kod to dostaniesz 50 zeta znizki. wiec jak co to pw
-

Ryjek - Badacz tematu
Moim zdaniem zlot jak najbardziej na plus. Dużo lepszy niż manie, które pamiętam z ubiegłych lat. Ochrona nawet dawała radę i wywalano niektórych delikwentów za teren zlotu za co ogromny plus. Wiadomo nie wszystkich sytuacji dało się uniknąć i auta niektórych ucierpiały na tym. Szczerze chwilami na tego typu zlotach mam dość buractwa pałującego swoje magiczne 1,4 LPG o 4 nad ranem...dźwięk wątpliwej urody
Dobrych aut na szczęście nie zabrakło i było na co popatrzeć. Krótko podsumowując plusy i minusy:
PLUSY:
- dobrze rozplanowane sektory
- szerokie alejki przejazdowe
- katering (świetne zaplecze, zimne napoje, lody)
- ochrona, która coś robiła
- przygotowanie konkurencji
- duża ilość wystawców
- scena S&S
MINUSY:
- dużo buractwa (drift na rękawie i palenie laczka na ulubionej do tego nawierzchni tj na trawie
)
- zbyt duże kolejki do zapisów na konkurencje
PS. wielkie dzięki dla ekipy, która jak zwykle nie zawiodła i na którą można liczyć
Leszek Łukasz PJ Marcin Snejku daliście radę.dodatkowo Bartekk&Jarecki dzięki za towarzystwo
Osobne pozdrowienia dla ekipy z pomorza: vankris piontas Radi Dinuś fajnie było móc się spotkać i pogadać mimo tego, że nie miałem zbyt wiele czasu.
Dobrych aut na szczęście nie zabrakło i było na co popatrzeć. Krótko podsumowując plusy i minusy:
PLUSY:
- dobrze rozplanowane sektory
- szerokie alejki przejazdowe
- katering (świetne zaplecze, zimne napoje, lody)
- ochrona, która coś robiła
- przygotowanie konkurencji
- duża ilość wystawców
- scena S&S
MINUSY:
- dużo buractwa (drift na rękawie i palenie laczka na ulubionej do tego nawierzchni tj na trawie
)
- zbyt duże kolejki do zapisów na konkurencje
PS. wielkie dzięki dla ekipy, która jak zwykle nie zawiodła i na którą można liczyć
Leszek Łukasz PJ Marcin Snejku daliście radę.dodatkowo Bartekk&Jarecki dzięki za towarzystwo Osobne pozdrowienia dla ekipy z pomorza: vankris piontas Radi Dinuś fajnie było móc się spotkać i pogadać mimo tego, że nie miałem zbyt wiele czasu.
-

Dziku - Gaduła
-

Kaldur - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000