Moderator: Moderator
Zanim dojadę do przejazdowa 3 razy w Gdańsku zbłądzę. Pomyślę czy pojadę jedyne za to okazja na dobre fotki 

-

gomez1982 - Gaduła
umarli 

Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
rozkręcone masz rotory
jak tak to da sie zrobić pracochłonne na pewno bo trzeba podkład zeszlifować i jechac papierami od początku az do 2500 najlepiej potem pasta i sie błyszcza
no dzis wkoncu przymierzyłem felgi
jak tak to da sie zrobić pracochłonne na pewno bo trzeba podkład zeszlifować i jechac papierami od początku az do 2500 najlepiej potem pasta i sie błyszcza
no dzis wkoncu przymierzyłem felgi

-

BialyUst - Members
najwazniejsze w całej polerce jest nie pasta tylko to jak sie powieszchnie wyprowadzi papierami
mowisz ze ranty sa pokryte podkładem i farba tak
sprubuj je scansolem zedrzec ta farbe az do aluminium jak juz sobie z tym poradzisz to biez papier i lecisz moze zacznij od 400 wszedzie łądnie przeszlifuj potem 800 rowniez wszedzie zeby po 800 nie było widac rys po poprzednim papierze potem 1500 wodny potem 2000 wodny i na koncu 2500 wodny potem mieka szmatka bawełniana i pasta autosol i jedziesz 
mowisz ze ranty sa pokryte podkładem i farba tak
sprubuj je scansolem zedrzec ta farbe az do aluminium jak juz sobie z tym poradzisz to biez papier i lecisz moze zacznij od 400 wszedzie łądnie przeszlifuj potem 800 rowniez wszedzie zeby po 800 nie było widac rys po poprzednim papierze potem 1500 wodny potem 2000 wodny i na koncu 2500 wodny potem mieka szmatka bawełniana i pasta autosol i jedziesz 
-

BialyUst - Members
jutro zrobie fote i Ci pokaze bo one byly jezdzone zima
i wewnatrz zrobil sie taki osad i nie wiem czy go tez papierem szlofowac czy czyms innym czy w ogole tego nie ruszac
i wewnatrz zrobil sie taki osad i nie wiem czy go tez papierem szlofowac czy czyms innym czy w ogole tego nie ruszac-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
to dawaj foto jutro jakies ładne a teraz luknij sobie w muj temat i moj ostatni post i napisz czy jest dobrze czy nie
P
P-

BialyUst - Members