no albo przy biedronce i to jest zaraz za mcdonaldem o której mówi biały - podajcie tylko godzinę, mi wieczór pasuje cały.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
czekaj czekaj bo ja nie mowie o biedronce tam na morskiej ja mowie o MC w rumi hahaha ale ok możemy tam gdzie wy mówicie z obwodnicy w lewo i ciągle prosto tak godzina 19 czy jaka wam pasuje
Jeśli mówisz o zjeździe w chyloni z obwodnicy to raczej w prawo niż w lewo a dwa to Rumia też pasuje to w sumie rzut beretem.Tak więc co wam tam pasuje.Ale widzę że reszta jakoś nie zainteresowana.
no gdzie w prawo jak zjeżdżam z obwodnicy w gdyni (tam gdzie sie zaczyna) to na tym rondzie w lewo muszę jechać . chodzi mi ze kieruje sie w stronę wejcherowa. jeżdżę tam co tydzień to akurat ta trasę znam na pamięć
ok czy adres ten który podał bialy wyżej ja bede po raz pierwszy ale sie stawie żeby wtedu nie było
[ Dodano: 2009-10-03, 18:02 ] aha zapomniałem dodać czy nie pasowało by wam troche wcześniej niż 19 jakoś 17:30 wiecie mam troche do jechania na ulice ul. Morska 409
na luzie może byc , wiesz to niedziela troche zejdzie bo wasze furki są warte obejrzenie w przeciwienstwie do mojej no i dojazd spowrotem a rano robota... ale damy rade
trafisz trafisz nie sposób tego nie zauważyć Wielki Napis Na Słupie MC DONALD będziesz nas widział zreszta wiec spoko jak coś to zaraz ci na pw dam nr komórki
[ Dodano: 2009-10-03, 20:43 ] a wiec tak OFICJALNIE
Godz : 18:00 -18:30
Na McDonaldzie
ul. Morska 409,
81-002 Gdynia
Zaraz Koło Wjazdu na Obwodnice Trójmiasta