hehe Andrzejek czekaj do wiosny to grila wyjmiemy 
Moderator: Moderator

BialyUst napisał(a):pozatym kazdy kto sie zna to zazwyczaj na zlotach sie spotykaja i tam przeprowadzaja powazne rozmowy
a co sprzedałes juz KR-a ?Radi napisał(a):Oj tam KR jeszcze będzie żył ale już nie na moim podwórku
BialyUst napisał(a):a co sprzedałes juz KR-a ?Radi napisał(a):Oj tam KR jeszcze będzie żył ale już nie na moim podwórku
ja dzisiaj załozyłem walki jeszcze zostało wgrac mape hehe ale juz dobrze lata do 120 brak trakcji

musi byc 2 z przodu zima długa
bo jak nie to kupuj skrzynke wódeczki i wpadamy i w jedna noc sie to ogarnie:Pno plan jest na 2 z przodu moze nie na poczatku sezonu ale do konca napewno juz bedzie . no to Radi tydzien wolnego w pracyRadi napisał(a):E jak 2 z przodu pęknie to będzie bajka. U mnie wiesz wsadzić motor podpiąć to pikuś ale szczegóły, malowanie, clean sporo czasu schodzi na drobnostki
i działasz w garazuBialyUst napisał(a):no plan jest na 2 z przodu moze nie na poczatku sezonu ale do konca napewno juz bedzie . no to Radi tydzien wolnego w pracyRadi napisał(a):E jak 2 z przodu pęknie to będzie bajka. U mnie wiesz wsadzić motor podpiąć to pikuś ale szczegóły, malowanie, clean sporo czasu schodzi na drobnostkii działasz w garazu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości