Może coś kiedyś wypali ale to musi być wiadome na 100% bo do białego nie mam blisko
  Może coś kiedyś wypali ale to musi być wiadome na 100% bo do białego nie mam blisko  he he właśnie miejmy nadzieje
 he he właśnie miejmy nadzieje 
Moderator: Moderator
 Może coś kiedyś wypali ale to musi być wiadome na 100% bo do białego nie mam blisko
  Może coś kiedyś wypali ale to musi być wiadome na 100% bo do białego nie mam blisko  he he właśnie miejmy nadzieje
 he he właśnie miejmy nadzieje 

w końcu do trzech razy sztuka he he
  w końcu do trzech razy sztuka he he  tak więc jeżeli pasuje wszystkim to 23 sierpnia w niedziele... ja będę na pewno i liczę na reszte teamu
  tak więc jeżeli pasuje wszystkim to 23 sierpnia w niedziele... ja będę na pewno i liczę na reszte teamu  

tylko przyjedźcie żebym ja nie jechał na darmo bo mam troche km do Białegostkou
  tylko przyjedźcie żebym ja nie jechał na darmo bo mam troche km do Białegostkou   mam jeszcze pytanko czy ktoś z was mógłby podesłać mi swoj nr tel na GG na wypadek gdybym gdzies zabladzil? róznie moze byc
  mam jeszcze pytanko czy ktoś z was mógłby podesłać mi swoj nr tel na GG na wypadek gdybym gdzies zabladzil? róznie moze byc  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości