Moderator: Moderator
Moze zorganizowac jakis zlocik w bialymstoku-krywlany?
zachecam wszystkich forumowiczow ;] i proponuje nawet w najblizsza niedziele zaraz po gieldzie samochodowej .
....
-

kila3 - Czytacz
Witam ja na Białystok i krywlany sie pisze ale dopiero po1 7 lutego 2008.
jejku jak ja dawno nie byłem na krywlanach już rok prawie, najbardziej tęsknie za pierwszym śniegiem na krywlanach
niestety u mnie we fracnji ludzie nie maja takich rozrywek jak u nas.
Jezeli planujecie mały zlocik to zrobmy mały zlocik międzynarodowy my sie wybieramy do bialegostoku w dwóch golfach III, ja w tej grupie bede jedynm polakiem. mozna cos zrobic w kolejny weekend po dacie 17.02.2008. pozdrawiam
jejku jak ja dawno nie byłem na krywlanach już rok prawie, najbardziej tęsknie za pierwszym śniegiem na krywlanach
niestety u mnie we fracnji ludzie nie maja takich rozrywek jak u nas.
Jezeli planujecie mały zlocik to zrobmy mały zlocik międzynarodowy my sie wybieramy do bialegostoku w dwóch golfach III, ja w tej grupie bede jedynm polakiem. mozna cos zrobic w kolejny weekend po dacie 17.02.2008. pozdrawiam
- mlody_gniewny
- Berbeć
;) . jeszcze wszystko do ustalenia jak na razie to za malo chetnych zeby co kolwiek działac.
Co do krywlan to i tak jak to niedziela po poludniu zjezdza sie tam sporo Bemek i innych sztrucli, zawsze jest ciekawie;]
Zachecam wszystkich golfiarzy dobrze by bylo pokazac kto rzadzi hehe wbic sie tam konkretna ekipa;]
Co do krywlan to i tak jak to niedziela po poludniu zjezdza sie tam sporo Bemek i innych sztrucli, zawsze jest ciekawie;]
Zachecam wszystkich golfiarzy dobrze by bylo pokazac kto rzadzi hehe wbic sie tam konkretna ekipa;]
....
-

kila3 - Czytacz
tez na to sie pisze
bede napewno , po uzytkownikach patrzylem to nawet sporo ludzi jest z bialego i okolic wiec napewno niezla ekipa by sie znalazla fajnie jeszcze by bylo zeby znalazla sie jakas osoba ktora poprostu to dopnie powie gdzie i o ktorej ( takie moje male zdanie )
bede napewno , po uzytkownikach patrzylem to nawet sporo ludzi jest z bialego i okolic wiec napewno niezla ekipa by sie znalazla fajnie jeszcze by bylo zeby znalazla sie jakas osoba ktora poprostu to dopnie powie gdzie i o ktorej ( takie moje male zdanie )-

Darek88 - Czytacz