Moderator: Moderator
Spoko Marcus ale trzeba poczekać na lepszą przyczepność czyli letnie oponki i suchy asfalt. Bo jak na razie to mi cały czas ASR miga przy ruszaniu. Zorganizuje się spota jak będzie cieplej. Takiego porządnego z grillem znowu kolo jeziorka. Może się Toldiego zgarnie. Może Devil nas nawiedzi znowu przejdziemy przeciągiem przez przegibek. Tylko chłopaki dokładki pościągać.
- oizo
- KrysteK_
- Czytacz
witam Panowie 17 Kwietnia jest zlot samochodow tuningowych w czechach to jest ok 80 km od Bielska fajne furki mozna zobaczyc bedzie 1/4 mili i wogole fajna imprezka ja i marcusblue jedzie jesli jest ktos jeszcze chetny to niech pisze mysle ze pojedziemy razem z grupa vag rox zeby nas bylo wiecej a tu link do tej imprezy
mam nadzieje ze wiecej nas wyruszy pisac kto jedzie
mam nadzieje ze wiecej nas wyruszy pisac kto jedzie
-

Roln!k - Czytacz
widze ze tutaj ze spotkaniami to tak jak zawsze
mam pomysł.
Ustalcie sobie np druga niedziele w miesiacu na spota i miejsce no i godzine, wtedy bedzie pewne i jasne kiedy co itd,
takie dogadywanie sie co gdzie, kiedy itd pózniej konczy sie tak samo zawsze czyli: "...niech ktos cos zaproponuje..." albo "...ja sie dostosuje..."
mam pomysł.
Ustalcie sobie np druga niedziele w miesiacu na spota i miejsce no i godzine, wtedy bedzie pewne i jasne kiedy co itd,
takie dogadywanie sie co gdzie, kiedy itd pózniej konczy sie tak samo zawsze czyli: "...niech ktos cos zaproponuje..." albo "...ja sie dostosuje..."
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
-

Ryjek - Badacz tematu
- devil279
- Czytacz