ja mysle ze jesli sie nic nie zmieni to pojade popatrzec do tych zor a wczesniej zachacze o spota w jastrzebiu zdroju ale to sie jeszcze okaze czas pokaze czy bede mial czas
Ja powiem tak na początku zgadywałem się z kilkoma ludźmi, sprawdzaliśmy pogodę i pisaliśmy PW do każdego z grupy podbeskidzie bo nie zawsze każdy zaglądał na 4um.
Po czym ustaliśmy datę i godzinę oraz miejsce a ja wysyłałem MASS PW do każdego z grupy i zawsze było przynajmniej tych 10 aut
Teraz jak widzę organizację to daruję sobie wypady na spoty na których są dwa auta
Teraz pomykam ma spoty vagrox'a nie jest źle
P.S. Zrobić spota to nie jest tylko napisać jednego posta kto jest chętny a kto nie Tu trzeba się trochę napracować
marcinkoz2910 no w wadowicach często są spoty ale my ugadujemy się raczej przez tel. nie na forum....
sorki że nie wpadłem do was w niedziele ale zmogło mnie niesamowicie i musiałem leżeć w łóżku
ja sie nie udzielam bo niestety ale noga w gipsie i nie dam rady jeździć do końca roku ((
gg 6794125 lub PW
- Diagnostyka VAG (głównie silniki TDI) - Blacharka Lakiernictwo i mechanika pojazdowa - Polerowanie aluminium - felgi / pokrywy itp!!!!
- Podniesienie moc w twoim TD