Moderator: Moderator
dokladnie mowi ze vw to zlomy i ze kupil golfa 2 bo na innego go stac nie bylo ale wjebal w niego w cholere kasy wiec za tyle co tam dolozyl to by mial o wiele lepsze wiec zal mi takich ludzi mowi ze sie nie interesuje i wogole to moje pytanie to co on tam robil widac ze chcial pokazac auto a mowi ze to zlom no trudno jego podejscie moje jest troche inne ja jezdze tam gdzie mnie cos interesuje a nie tam gdzie sa zlomy
-

Roln!k - Czytacz
Ale proszę was: takiej wsi nigdy nie widziałem. Po prostu burak jeden. Pamiętam ten tekst: kupie sobie BMW i będę was tu okręcał bokami. A ja sobie w tym momencie pomyślałem: "Dalej, śmiało, a potem wyleć na pierwszym zakręcie w drzewo."
Albo ten jego tekst że do kitu są spoty gdzie się spotykają ludzie i gadają. trzeba się ścigać i jak się przypadkiem rozwali auto to wraca się do domu z uśmiechem na twarzy i uczuciem spełnienia. Dalej: niech się rozpędzi i walnie w ściane a będę mu bić brawo (za głupotę)...
Albo ten jego tekst że do kitu są spoty gdzie się spotykają ludzie i gadają. trzeba się ścigać i jak się przypadkiem rozwali auto to wraca się do domu z uśmiechem na twarzy i uczuciem spełnienia. Dalej: niech się rozpędzi i walnie w ściane a będę mu bić brawo (za głupotę)...
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-ry ... htm#120033 zapraszam do komentowania 

-

Toldi - Badacz tematu
hehehe rzeczywiście
niezła opcja
to co z tym spotem w niedziele?
niezła opcja
to co z tym spotem w niedziele?http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-ry ... htm#120033 zapraszam do komentowania 

-

Toldi - Badacz tematu
Toldi napisał(a):Ale proszę was: takiej wsi nigdy nie widziałem. Po prostu burak jeden. Pamiętam ten tekst: kupie sobie BMW i będę was tu okręcał bokami. A ja sobie w tym momencie pomyślałem: "Dalej, śmiało, a potem wyleć na pierwszym zakręcie w drzewo."
Święta racja kolego świeta racja a z kąd sie wzioł i zkąd wiedział o spocie niewiem
-

NeVWille - Czytacz
Na pewno niektóry pamiętają mojego znajomego z Golfa II takiego czerwonego trzy drzwiowego, to teraz ma Golfa IV z silnikiem 1.4 16V
Tak że zapewne będzie Nas teraz z pogórza dwóch dojeżdżać na spoty
Tak że zapewne będzie Nas teraz z pogórza dwóch dojeżdżać na spoty

-

marcinkoz2910 - Members
to co panowie z tą niedzielą? dzieje się coś?
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-ry ... htm#120033 zapraszam do komentowania 

-

Toldi - Badacz tematu
ja dam dzis po poludniu znac czy damy rade bo musze sie z Marta zobaczyc ale autka nie mamy wiec mam nadzije ze Toldi w razie czego to nas wezmiesz tak jak mowiles
dam znac po poludniu teraz ide spac bo z roboty wrocilem
a jak reszta bo widze ze tylko Toldi pisze o niedzieli a reszta jak zwykle 0 odzewu ludziska badzie aktywni bo co to za klub w ktorym nic nie mozna ustalic
dam znac po poludniu teraz ide spac bo z roboty wrocilem
a jak reszta bo widze ze tylko Toldi pisze o niedzieli a reszta jak zwykle 0 odzewu ludziska badzie aktywni bo co to za klub w ktorym nic nie mozna ustalic
-

Roln!k - Czytacz