Moderator: Moderator
Mozna fajny spot zrobic tam gdzie robilismy fotki kolo pasa startowego na Okeciu.Dziku napisał(a):Takie coś też można zorganizować i tak jak Lechu napisał jakąś fajną miejscówkę wyczarować w StolicyMyślałem bardziej o jakimś zlocie większym zorganizowanym przez Golf3.pl
Igorr napisał(a):Mozna fajny spot zrobic tam gdzie robilismy fotki kolo pasa startowego na Okeciu.
Dziku napisał(a):Myślałem bardziej o jakimś zlocie większym zorganizowanym przez Golf3.pl

moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmljak toPiJey88 napisał(a):nie wiadomo czy wypali bo Miałkówek nie chce za bardzo się zgodzić
to co nie bedzie zloru golf3.pl 
PiJey88 napisał(a):Jest w trakcie organizacji, nie wiadomo czy wypali bo Miałkówek nie chce za bardzo się zgodzić a ciekawszego miejsca nie mogę znaleźć...
Po jutrzejszym spocie wybieramy się pojeździć GOKARTAMI, najprawdopodobniej do CH Bemowo, na przeciwko lotniska na Bemowie. Wszystkich chętnych oczywiście zapraszam! Nie koniecznie wszyscy muszą jeździć, zawsze ktoś może popstrykać jakieś fotki
http://www.pole-position.pl/
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html

moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości