Moderator: Moderator

) Mógłbym tez troche ludzi skolować z Goframi
) Mógłbym tez troche ludzi skolować z Goframi  ) jak i VW
) jak i VW 

wreszcie ktos na mój apel odpowiedział no to mozna by sie było kiedys zjechac oblukac na czym stoimy czy da się jakąs grupe założyć:) mi tez pasuje oświęcim tez moge ludzi skołowac tylko jeszcze termin
 wreszcie ktos na mój apel odpowiedział no to mozna by sie było kiedys zjechac oblukac na czym stoimy czy da się jakąs grupe założyć:) mi tez pasuje oświęcim tez moge ludzi skołowac tylko jeszcze termin  
  i duzy tylko blisko komisariatu
 i duzy tylko blisko komisariatu 

albo kaufland ...
 albo kaufland ... 

no w sumie niebyło by zle kurde czym więcej tym lepeijczepi napisał(a):może się też dołączę do spocika... wkońcu oświęcim to niedaleko
no niebyło by to głupie w sumie oki to pzypominaj sie i staraj sie kogoś zebrac jeszczeY@RO napisał(a):Wydaje mi sie ze jak narazie tak orientacyjnie, zeby sie spotkac, pogadac i ugadac sie na nastepny raz i moze jakis grill

czepi napisał/a:
może się też dołączę do spocika... wkońcu oświęcim to niedaleko
no w sumie niebyło by zle kurde czym więcej tym lepeij
[ Dodano: 2008-05-04, 23:35 ]
Y@RO napisał/a:
Wydaje mi sie ze jak narazie tak orientacyjnie, zeby sie spotkac, pogadac i ugadac sie na nastepny raz i moze jakis grill
no niebyło by to głupie w sumie oki to pzypominaj sie i staraj sie kogoś zebrac jeszcze
 ) VRka sie jakas znajdzie
) VRka sie jakas znajdzie  a moze i dwie
 a moze i dwie  Scirocco na culta zrobionego
 Scirocco na culta zrobionego  hehe itd
 hehe itd 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość