nie pytam sie o Pabianice tylko o łódz .slavwek.ie napisał(a):będą wlepy na rozpoczęciu w Pabianicach
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swatu napisał(a):nie pytam sie o Pabianice tylko o łódz .slavwek.ie napisał(a):będą wlepy na rozpoczęciu w Pabianicach
Swatu - organizowane są tak jak by dwa rozpoczęcia.
1
VW Team Pabianice razem z VW Team Łódź organizują rozpoczęcie w 09.04 w Pabianicach, na, którym są przewidziane wlepki po zlotowe
oraz
2
VAG Łódź sam organizuje rozpoczęcie 17.04 w Łodzi, na, którym na dzień dzisiejszy nie ma przewidzianych wlep po zlotowych
Myślę, że wszystko wyjaśniłem
Od siebie dodam, że mam zamiar być na oby dwóch rozpoczęciach tak więc zapraszam tutaj i tutaj ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Maciuś - Badacz tematu
ja ma zamiar być
jeszcze Cie to dziwi
nie od wczoraj wiadomo, że grupa łódzka istnieje tylko na papierze. według mnie to nawet nie ma czegoś takiego już jak "grupa łódzka"
, tylko pojedynczy userzy z regionu 
yopek19 napisał(a):coś mało chętnych
jeszcze Cie to dziwi
nie od wczoraj wiadomo, że grupa łódzka istnieje tylko na papierze. według mnie to nawet nie ma czegoś takiego już jak "grupa łódzka"
, tylko pojedynczy userzy z regionu -

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sirGrzesio napisał(a):jeszcze Cie to dziwinie od wczoraj wiadomo, że grupa łódzka istnieje tylko na papierze. według mnie to nawet nie ma czegoś takiego już jak "grupa łódzka"
![]()
![]()
, tylko pojedynczy userzy z regionu
słusznie powiedziane.....
ja również się pojawię....................
-

gajdzik - VIP
Została nawiązana współpraca z firmą Bednarek Autoryzowanym Dealerem aut Volkswagen oraz Skoda.
W konkursach na najładniejsze auto zlotu , najniższe auto zlotu, rzut oponą przewidziany jest zestaw upominków ufundowany przez firmę Bednarek dla osób które zajmą 1 2 3 miesce.
1 miejsce
-kubeczek termiczny
-brelok
-długopis
-zapach
2 miejsce
-smyczkę
-okładkę na dowód
-długopis
3 miejsce
-smyczkę
-brelok
-okładkę na dowód

W konkursach na najładniejsze auto zlotu , najniższe auto zlotu, rzut oponą przewidziany jest zestaw upominków ufundowany przez firmę Bednarek dla osób które zajmą 1 2 3 miesce.
1 miejsce
-kubeczek termiczny
-brelok
-długopis
-zapach
2 miejsce
-smyczkę
-okładkę na dowód
-długopis
3 miejsce
-smyczkę
-brelok