nie pytam sie o Pabianice tylko o łódz .slavwek.ie napisał(a):będą wlepy na rozpoczęciu w Pabianicach
Moderator: Moderator
nie pytam sie o Pabianice tylko o łódz .slavwek.ie napisał(a):będą wlepy na rozpoczęciu w Pabianicach
swatu napisał(a):nie pytam sie o Pabianice tylko o łódz .slavwek.ie napisał(a):będą wlepy na rozpoczęciu w Pabianicach
VW Team Pabianice razem z VW Team Łódź organizują rozpoczęcie w 09.04 w Pabianicach, na, którym są przewidziane wlepki po zlotowe
VAG Łódź sam organizuje rozpoczęcie 17.04 w Łodzi, na, którym na dzień dzisiejszy nie ma przewidzianych wlep po zlotowych
Od siebie dodam, że mam zamiar być na oby dwóch rozpoczęciach tak więc zapraszam tutaj i tutaj ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
yopek19 napisał(a):coś mało chętnych
nie od wczoraj wiadomo, że grupa łódzka istnieje tylko na papierze. według mnie to nawet nie ma czegoś takiego już jak "grupa łódzka"
, tylko pojedynczy userzy z regionu sirGrzesio napisał(a):jeszcze Cie to dziwinie od wczoraj wiadomo, że grupa łódzka istnieje tylko na papierze. według mnie to nawet nie ma czegoś takiego już jak "grupa łódzka"
![]()
![]()
, tylko pojedynczy userzy z regionu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości