chyba ze zbierzemy sie w kupe i zrobimy swoj spot
deklarujcie sieModerator: Moderator
chyba ze zbierzemy sie w kupe i zrobimy swoj spot
deklarujcie sie
pozdrawiam i licze ze inni uzytkownicy z naszego regionu troche sie zmobilizuja do dzialania 
ale twoj bajera
a lakier miales taki od kupna czy dales do malowania??
co bardzo zle na niego zadzialalo... postanowilem cos z tym fantem zrobic i po parodniowych negocjacjach kluczyki do tego golfa trafily w moje rece... jak na razie jestem w dolku finansowym bo auto utrzymuje SAM a musialem zajac sie na samym poczatku podstawowymi sprawami nowe ako, oc, uklad hamulcowy (jeszcze nie skonczone) itp. teraz wlasnie pracuje nad wnetrzem w swoim garazu... poki co planem jest powrot do serii wizulanie (procz kierownicy i drazka zmiany biegow) a potem za porzadek z oswitrleniem sie biore... na wiosne blacharka i felgi a jak zstarczy kasy to nowe oswitlenie na lato z reszta zobaczymy co i jak bedzie bo poki co to sa same plany 
nie to co u was bida z nedza
bo co to mogl byc za spot jak mnie zabraklo???
p.s slyszalem ze wyleczyles TOMKAKUTNO swoim passkiem
jak to ma sie z prawda?? teraz bede musial obronic honor ABSow i Arkowi pokazac ze jedyne wyjscie dla jego passak to BOSH i wozek
juz nic nie mowilem bo nie mialem gasnicy wiec wiadomo "tak oczywiscie panie wladzo" 
bo na zimówkach już mykam 
Imper napisał(a):po prostu jak uslysalem ze mam mu pokazac atest spawacza tlumika to myslalem ze wyjde z siebie

Imper napisał(a):p.s slyszalem ze wyleczyles TOMKAKUTNO swoim passkiem jak to ma sie z prawda??
jak zobaczyłem że jest na równo no to co mogłem zrobić innego jak gazu dodać
Imper napisał(a):bedzie spot bede wódka koks i panienki!!!

golf wyglada jak idz i nie wracaj Golfik1986, wydech jest normlany... zwyczajny tuningowy tlumik bez jakis wielkich pierdziaw wiec normy halasu zapewne nie sa przekraczane (sam bym z takim zwariowal) wiec jest delikatny basowy dzwiek a on sie doczepil ze nie wyglada to mu na serie i bylo przerabiane wiec chce zobaczyc atest (myslalem ze chodzi mu o atest samego tlumika na co powiedzial ze taki go nie obchodzi bo moge go sobie na allegro kupic, chce atest zakladajacego mi ten tlumik czyt.spawacza)na co mi kopara opadla...Aro, smaruj dupsko swojego passka cebula
beda baty jak ta lala KLADE 100 na stol i stajemy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość