Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
tydzien w tydzien
Polecam wam organizowanie spoctow co tydzien. W moim miescie organizujemy sie w kazda niedziele i jest to najlepsza okazja zeby sie spotkac i pogadac naprawde polecam. I jak ktos jest chetny zapraszam w niedziele do JG 

Moje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu
DawidJG, ja chyba ci juz pisalem ze JG ma swoje forum i tam sie ugaduja tutaj juz malo kto od nich jest
-

strzeliniasty - Members
Istrzeliniasty, przeczytaj dokladnie tresc tematu a potem stosuj uwagi. Wiem ze mamy swoje forum. Ale w temacie jest napisane ze polecam taki sposob organizacji spotow bo to jest fajne i przyjemne. Czytamy ze zrozumieniem
Moje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu
DawidJG, a ja ci mowie jak jest tzn grupa dolnoslaska nie istnieje - porobily sie fora regionalne i wsio w tym temacie
-

strzeliniasty - Members
Re: tydzien w tydzien
DawidJG napisał(a):Polecam wam organizowanie spoctow co tydzien. W moim miescie organizujemy sie w kazda niedziele i jest to najlepsza okazja zeby sie spotkac i pogadac naprawde polecam. I jak ktos jest chetny zapraszam w niedziele do JG
zeby robic takie spoty co tydzien to trzeba mieć paru kumpli ktorzy interesuja sie autami i maja na to czas i wolne popołunie, a z tym ciezko
Musi byc zgrana ekipa 
-

K@mil - POMOCNIK

• Strona 1 z 1