akurat znam jednego
[ Dodano: 2013-03-01, 09:51 ]
panowie i co ze spocikiem

Moderator: Moderator
BaxoholiK napisał(a):mozna sie dolaczyc do spota? akurat tak sie sklada ze do tego miejsca mam jakies 200m. wiec mysle ze moge sie podlaczyc. chyba ze juz macie zgrane jakies towarzystwo i nie potrzebujecie nowych.
tylko z tego co wiem
będzie zmiana miejsca spota ale nie ucierpisz na tym bo będziesz miał tam z 25 km
jeśli jesteś zainteresowany to oczywiście się zgadamy, tylko się tu odezwij bądź na PW i przekaże Ci resztę informacji 
jak PW itd wiec jak bedziecie cos wiedziec to dajcie znac.
a więc tak proszę o pisanie tutaj tylko sensownych postów
do 13.03 jest zbierana lista osób które chcą decyzja zapadnie 14.03 czy spot się odbędzie
który się ucieszy ;D)
i jest chętny się stawić a więc -Obecny )
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
typu felunek ... loty szyby itd ... to auto jest dopiero przed swoja metamorfoza
i chlopaki moga sie posmiac z tego
BaxoholiK napisał(a):vinni_pl, a to juz mnie nie bierzesz pod uwage? hmm... tylko ze jest maly problem ... mam wyklady do 13...drugi problem to.... ze moja zona chce jechac ze mna.... a trzecie to .... ze nie mam furki odpicowanejtypu felunek ... loty szyby itd ... to auto jest dopiero przed swoja metamorfoza
i chlopaki moga sie posmiac z tego
![]()
[ Dodano: 2013-03-06, 21:52 ]
jezeli akceptujecie te warunki to ... obecny oczywiscie:)
bierze się każdego pod uwagę
Przyjeżdzaj Żona to nie problem
gadamy sobie śmiejemy sie nikt nie ocenia ani nikogo nie wyśmiewa 
... a gdzie bedzie konkretnie ten spot bedzie organizowany ? bo tyle ze wsobotce to ok ale dokladniejsze namiary ?
.... a wiecchlopaki widzimy sie 16.03 
do jutra maksymalnie w piątek zostanie podana ulica
) więc odwiedzaj forum i czekaj na dokładny adresik
) no mój to trup i żyje jeżdze nim i nie obchodzi mnie aż tak zdanie innych
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość