no to i ja może będę się pisał na białą z nickiem ale muszę kasę skołować bo u mnie narazie krucho ale jak co to ja się dopisze pozdrawiam i do zobaczenia hehehe i pisać bo coś nic nikt nie gada ja wiem jesteśćie nieśmiali ale damy rade słaby ten emotikon bo merc nie golf hehe pisać co sądzicie o miejscu na spot ten co zdjęcia wkleiłem
andrzejku ja poproszę czarna z nickiem i dla mojego brata też czarna z nickiem( hipol )i potwierdz czy bedziesz z tym działał i kiedy ci pieniadze przelac1!!!!!! aha i w jaki sposób podac ci adres!!!! napisz i nie bój nic jak bede miał chilke czasu to odczytam i odpisze bo u mnie ciezko z czasem ostatnio
witam naklejki beda gdy bede mial 5 chetnych osob i kase za naklejki. kase mozna juz mi wplacac a adres do wysylki wyslij mi na pw! jak ktos chce jeszcze to niech sam kopiuje liste i sie do niej dopisuje.
ps. kruchy a twoj brat na 2ke chce na tylnia szybe?
1.Synu--czarna z nickiem-wplacone
2.kruchy--czarna z nickiem
3. brat kruchego--czarna z nickiem
4.
Chłopaki zauważyłem że nic się nie udzielacie na temat miejsca na spot ja z arrturitem i tomkiem kolega z forum zrobimy być morze sesje i filmik nakręcimy jak coś to będzie git pozdrawiam
kania wedlug mnie jeszcze nie czas na myslenie o spocie za zimno a po drugie to poczatek roku i nie kazdy ma czas siedziec na necie i pisac.
[ Dodano: 2009-01-20, 19:48 ] a jeszcze widze ze nikt wiecej sie nie pisze na naklejki wiec chyba odpuszcze i te co bede mial zaplacone to wysle a puzniej minimum 5 osub i bede dopiero zamawial i wysylal!!!!