Moderator: Moderator
 Witam wszystkich serdecznie! Jestem nowy na forum i mam ma?e pytanie do was ludziska do?wiadczeni a mianowicie Kupi?em golfa 1.8 CL typ ABS i on ma kompletne zawieszenie do remontu bo wszystko stuka puka kola lataj skreca nie tam gdzie chce itd itp. Czy ktos wie jak sie do tego zabrac samemu i jakie klucze i czesci  sa potrzebne a jakie nie. Chce zaczac od zawieszenia apotem wizual i silnik
 Witam wszystkich serdecznie! Jestem nowy na forum i mam ma?e pytanie do was ludziska do?wiadczeni a mianowicie Kupi?em golfa 1.8 CL typ ABS i on ma kompletne zawieszenie do remontu bo wszystko stuka puka kola lataj skreca nie tam gdzie chce itd itp. Czy ktos wie jak sie do tego zabrac samemu i jakie klucze i czesci  sa potrzebne a jakie nie. Chce zaczac od zawieszenia apotem wizual i silnik  
 mam jeszcze takie ma?e pytanko! Czy jest jakis zestaw kluczy specjalnie do remontowania zawieszenia bo cos slyszalem o jakims kluczu dynamometrycznym i o sciagaczach i prasie? Ewentualnie gdzie mo?na taki zestaw czy kluczyk dostac? I co to jest ta praska
 mam jeszcze takie ma?e pytanko! Czy jest jakis zestaw kluczy specjalnie do remontowania zawieszenia bo cos slyszalem o jakims kluczu dynamometrycznym i o sciagaczach i prasie? Ewentualnie gdzie mo?na taki zestaw czy kluczyk dostac? I co to jest ta praska Dzieki serdecznie za informacje! A niewiesz z k?d taki klucz wziasc chyba ze mozna go jakos ominac , pewno jest strasznie  drogi! A chodzi?o mi o prase do lozysk i czy to tez mozna zrobic bez niej?
 Dzieki serdecznie za informacje! A niewiesz z k?d taki klucz wziasc chyba ze mozna go jakos ominac , pewno jest strasznie  drogi! A chodzi?o mi o prase do lozysk i czy to tez mozna zrobic bez niej?
 Dzieki skoro tak to dobrze myslalem! Juz wymienialem kiedys ?ozyska z tylu ale wbijalem je przez stare lo?ysko i slyszalem ze to zle a z przodu jeszcze tego nie robi?em. Moze znacie jakies sposoby na wymiane tych lozysk a wszczegolnosci z przodu noi jak je dokrecac( na oko?)A amorki bede sam wymienial nobo z zona to nie bardzo a tak wogule to ja bede robil cale zawieszenie
 Dzieki skoro tak to dobrze myslalem! Juz wymienialem kiedys ?ozyska z tylu ale wbijalem je przez stare lo?ysko i slyszalem ze to zle a z przodu jeszcze tego nie robi?em. Moze znacie jakies sposoby na wymiane tych lozysk a wszczegolnosci z przodu noi jak je dokrecac( na oko?)A amorki bede sam wymienial nobo z zona to nie bardzo a tak wogule to ja bede robil cale zawieszenie
 witam! dzieki za wszystkie informacje! Zawieszenie wymienione komplet i smigam bezproblemowo ale czeka mnie jeszcze sporo pracy przy moim golfiku ! Pozdro
 witam! dzieki za wszystkie informacje! Zawieszenie wymienione komplet i smigam bezproblemowo ale czeka mnie jeszcze sporo pracy przy moim golfiku ! PozdroUżytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 21 gości