Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wypadek strzał prosto w koło
Witam mam taka sprawę dwa dni temu miałem kolizje wbił mi się w przednie koło od strony pasażera fiat panda.Blacha pogięta ale to luz bo się bez problemu wyklepie, głównym problemem jest koło. Koło obraca się na luzie ale nie ma możliwości skrętu, wylał się olej ze wspomagania, koło jest trochę cofnięte,mógłby ktoś mniej więcej powiedzieć co tam zostało zniszczone ile może kosztować ewentualna naprawa??......w najbliższych dniach załączę fotki gdyż w tej chwili auto stoi u znajomego w firmie..... Proszę o pomoc Help:D
- james7
- Berbeć
ale w jakiej kwestii potzrbujesz pomocy? narazie zgłos szkode bo to nie z twojej winy i czekaj na rzeczoznawce az wyceni ci szkode i potem tylko czekaj na kase .
radze sie uzbroic w cierpliwosc bo dosyc dlugo to trwa
radze sie uzbroic w cierpliwosc bo dosyc dlugo to trwa
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
długo to trwa i dużo bedzie kosztowało...przekładnia kierownicza, wachacz, łożysko być moze zwrotnica, przegub i amortyzatory...
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
Nie chodzi mi o kwestie ubezpieczenia tylko o koszt naprawy bo wina była niestety moja
jestem teraz w kiepskiej sytuacji finansowej i nie wiem czy będzie mnie stać na naprawę.....jeżeli ktoś orientuje się
w cenie takiej naprawy niech napisze z góry dzięki 
jestem teraz w kiepskiej sytuacji finansowej i nie wiem czy będzie mnie stać na naprawę.....jeżeli ktoś orientuje się
w cenie takiej naprawy niech napisze z góry dzięki 
- james7
- Berbeć
ja takze miałem strzała w koło tylko ze to ja trafiałem w kogoś. i u mnie był skrzywiony drążek kierowniczy. zrobiłem geometrie i wszystko juz jest git...
na poczatek zmieniaj przekładnie kierownicza - jesli masz ze wspomaganiem to mozesz założyc bez wspomagania (taniej będzie) - tylko bedziesz musiał wyzucić reszte smieci od układu co by sie lżejszy zrobił...
zobacz czy drążek kierowniczy jest prosty... na poczatek zrób ukł. kierowniczy. jak koło bedzie nadal krzywo stało to trzeba bedzie dalej zawieszenie robić. chyba ze dostał strzała takiego ze sie pokrzywiła równieź ława silnika , rama budy , poszycie wewnetrzne...
na poczatek zmieniaj przekładnie kierownicza - jesli masz ze wspomaganiem to mozesz założyc bez wspomagania (taniej będzie) - tylko bedziesz musiał wyzucić reszte smieci od układu co by sie lżejszy zrobił...
zobacz czy drążek kierowniczy jest prosty... na poczatek zrób ukł. kierowniczy. jak koło bedzie nadal krzywo stało to trzeba bedzie dalej zawieszenie robić. chyba ze dostał strzała takiego ze sie pokrzywiła równieź ława silnika , rama budy , poszycie wewnetrzne...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1