golf 3 1.8 94 r jak zamontowac tuleje na kazdym wahaczu jest ona inaczej zamocowana o co tu chodzi
czy to sa dwa lewe wachacze?
a takie kupilem tuleje
co robic?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
WTF dziwne tuleje tylne wahacza
The Power of dreams
-

matigby - Czytacz
jedna strona jest źle zamontowana poźniej CI na pisze na którym wahaczu jest dobrze 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
hej
okazalo sie ze tuleje byly zle wcisniete i to
cala impreze przy wymianie lawy belki silnika ta co trzyma wachacze do budy warto szukac belki od cordoby jakby ktos mial zgnita najlepiej 98 99 rok bo od golfa to wiekszosc krzywe albo zgnite belka jest taka sama po numerach w etce temat do zamkniecia
cala impreze przy wymianie lawy belki silnika ta co trzyma wachacze do budy warto szukac belki od cordoby jakby ktos mial zgnita najlepiej 98 99 rok bo od golfa to wiekszosc krzywe albo zgnite belka jest taka sama po numerach w etce temat do zamknieciaOstatnio edytowano 15 cze 2013, o 14:11 przez matigby, łącznie edytowano 2 razy
The Power of dreams
-

matigby - Czytacz
witam po wymianie gumy na wahaczu pojawiły sie stuki na nierownosciach zostało wymienione łozyska gorne i guma firmy lamforder sworzen sirmy trw guma tylna wachacza firmy febi dlaczego stuka wszystko było dobrze ustawione i zamontowane po włozeniu było ok ale po kilku kilometrach zaczeło stukac taki metaliczny dzwiek moze byt to wina ze nie ma tulejki miedzy sroba a guma wahacza?
- Andreew
- Czytacz
Albo coś niedokręcone...albo..
Ale jakk to nie masz? Przecież to wszystko jest w zestawie wraz z tuleją...?
Andreew napisał(a):moze byt to wina ze nie ma tulejki miedzy sroba a guma wahacza?
Ale jakk to nie masz? Przecież to wszystko jest w zestawie wraz z tuleją...?
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
własnie ze nie było tej tulejki i nigdy jej nie widziałem w moim golfie ale słyszałem ze musza byc a na starej tulei był rocznik mojego autka tzn jeszcze oryginalna była moze dokupie osobno gdzies w sklepie. ale zastanawia mnie to czy to jednak brak tej tulejki powoduje owe tłuczenie
- Andreew
- Czytacz
• Strona 1 z 1