Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uzywane zawieszenie
Czy do golfa 1.4 ABD podejdzie zawias używany np od 1.6,1.8,2.0 GTI?? Widzę kilka ofert z pakietu GTI i się zastanawiam czy będzie pasowało. Bo czasami można dorwać dobre zawieszenie w dobrej cenie, gdy ktoś zakłada gwint a stare zawieszenie jest mu nie potrzebne.
-

Jahre94 - Czytacz
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Tak podejdzie zawieszenie w golfie 2 i 3 jest takie samo wyjątkiem jest tylko wersja kombi.
Co do zakupu i montażu używanego zawieszenia-nie widze zbytnio sensu kupowania takiego zawieszenia i montażu go w swoim samochodzie(chyba że jesteś w 100% pewny jego żródła zużycia itd).
Co do zakupu i montażu używanego zawieszenia-nie widze zbytnio sensu kupowania takiego zawieszenia i montażu go w swoim samochodzie(chyba że jesteś w 100% pewny jego żródła zużycia itd).
- Golf Maniak
- Members
- Silnik: 1595 AFT
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzięki, to dobrze że pasują
. No wiadomo jak to jest z używanym zawiasem
, ale wartość 4 nowych amortyzatorów=pół mojego golfa
do tego czeka mnie wymiana szyby, zaprawki i małe podmalowanie, bo jest ruda w niektórych miejscach. Za swojego bym wziął max 2500tys w bdb stanie, więc nówki amortyzatory mi nie po drodze
. Wiadomo jak Golf jest z 95/96r i kosztuje w granicach 5tys to nowe amortyzatory jak najbardziej
Ale czas pokaże, może jakieś promocje będą amortyzatorów lub gwałtowanie ich ceny spadną
Wielkie dzięki za odpowiedź
. No wiadomo jak to jest z używanym zawiasem
, ale wartość 4 nowych amortyzatorów=pół mojego golfa
do tego czeka mnie wymiana szyby, zaprawki i małe podmalowanie, bo jest ruda w niektórych miejscach. Za swojego bym wziął max 2500tys w bdb stanie, więc nówki amortyzatory mi nie po drodze
. Wiadomo jak Golf jest z 95/96r i kosztuje w granicach 5tys to nowe amortyzatory jak najbardziej
Ale czas pokaże, może jakieś promocje będą amortyzatorów lub gwałtowanie ich ceny spadną
Wielkie dzięki za odpowiedź
-

Jahre94 - Czytacz
- Silnik: 1.6 AEE
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Lekkie różnicę są pomiędzy II a III a mianowicie wachacze i tylna belka są krótsze ale pasują, a co do amorków to powinny podejść ,jeżeli gwinty pakują z II do III
-

Pozor - Members
• Strona 1 z 1