Zakładam nowy temat bo nie znalazłem nic podobnego do mojego problemu w szukajce,
Problem jak w temacie, jadę sobie i telepie mi całym samochodem jakbym jechał po dziurach, dodam że to występuje tylko przy małych prędkościach, co to może być? Do tego czasem jakby coś z przodu tarło ale wystarczy że szarpnę kierownicą w jakąś stronę to tarcie ustaje, to tarcie niestety występuje przy jakiejkolwiek prędkości... co to może być? Jeżdżę na 13' żaden plastik z przodu w nadkolu nie ma prawa obcierać bo wszystko zostało sprawdzone.
Hamulce na przeglądzie wyszły jak nowe, tarcze mogą być pogięte? A może wytarte opony w jednym miejscu po ostrym hamowaniu? (kiedyś słyszałem opinię że może to przez coś takiego)
Z góry dzięki za odzew

ale to raczej przy większych prędkościach czuć ... że coś się telepie zwłaszcza na kierownicy) ... przehamowane opony też mogą przenosić drgania na kierownicę ... ale żeby zedrzeć oponę do takiego stanu bo byś musiał ze 150 km/h hamować awaryjnie moim zdaniem ... żebyś poczuł różnicę i tak zdarł bieżnik ...