Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
stuki przy dodaniu gazu i puszczeniu gazu
witam tak jak w temacie znajomy zaliczył krawol przednim lewym kołem było wbite w nadkole wahacz wymieniony sworzeń też nówka oryginał i pojawiły sie stuki przy nagłym dodaniu gazu , jazda po dziurach, nagłe puszczenie gazu co to może być? jakieś luzy? pomocy
-

aquadigio18 - Czytacz
moze na poduszce silnika moze sie oberwala skoro mówisz ze po dodaniu lub puszczeniu gazu puka
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
Tak poduszka / poduszki silnika lub jakaś śruba na poduszce puściła.
A teraz taka mniej fajna opcja, koledze w MK2 puściła ta dolna belka (sanki czy jakoś tak na to mówią) i było trzeba spawać
A teraz taka mniej fajna opcja, koledze w MK2 puściła ta dolna belka (sanki czy jakoś tak na to mówią) i było trzeba spawać

-

marcinkoz2910 - Members
podlaczam sie pod temat mam podobny problem przy dodawaniu gazu dokladnie przy ruszaniu z jedynki dwojki stuki dobiegaja z prawego tylnego kola wiem ze mam do wymiany tulejki tylnej belki zastanawiam sie czy to moze nie jest odglos bijącej rury wydechowej ale sprawdzalem gumy dobrze ją trzymaja i usztywniają
moje pytanie czy to objawy sa dla tulejek belki i czy po ich wymianie ten problem ustapi
moje pytanie czy to objawy sa dla tulejek belki i czy po ich wymianie ten problem ustapi

WSZYSCY MAJĄ GOLFA MAM I JA
-

Groch367 - Badacz tematu
Koledzy wlasnie mam ten sam problem za godfzinke jade na Kanał zrobic to... Byłem na Szarpaku ,Koles powiedział ze widzi ze strasznie wyrobiona jest Tuleja od wachacza przednia. I tylnia guma wachacza jest strasznie miekka. WLASNIE TO Powoduje te strzaly, kola lekko sie przesuwaja podczas gwałtownego ruszania co powoduje strzał. Gdzies o 17 powinienem wrócić dam odpowiedz czy to pomogło
Pozdro
[ Dodano: 2009-03-07, 19:02 ]
Dokładnie tak jak obiecalem pisze. wlasnie wrocilem Wymienilem wspomniane Tuleje wachacza...(ah ile jebania
) ... oraz koncówke drązka, co do Tulei wachacza... To miazga. porwana cała ale Fakt faktem juz przy ruszaniu nic nie strzela
Pozdrawiam
Pozdro [ Dodano: 2009-03-07, 19:02 ]
Dokładnie tak jak obiecalem pisze. wlasnie wrocilem Wymienilem wspomniane Tuleje wachacza...(ah ile jebania
) ... oraz koncówke drązka, co do Tulei wachacza... To miazga. porwana cała ale Fakt faktem juz przy ruszaniu nic nie strzela
Pozdrawiam- Jonko
- Czytacz
kolega mial to samo w mercedesie, wymienil poduszki pod silnikiem i jest good, widocznie cos puscilo przy raptownym wstrzasie:-) prosta i latwa robota, mozna sie brac samemu za to, aby miec gdzie 

Golf III cabrio
- mortimor_1234
- Berbeć
• Strona 1 z 1