Witam wymieniłem ostatnio końcówki drążków i pojechałem na ustawienie zbieżności, i po tygodniu skręcając w prawo coś stuka i nie wiem co to może być jak zobaczyłem wczoraj że bierze mi bieżnik od środka co może być??
Na przyszłość proszę pamiętać o precyzowaniu tytułu tematu.
palio
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Stukanie przy skręcaniu w prawo.
Ostatnio edytowano 10 paź 2014, o 18:08 przez paliwo, łącznie edytowano 3 razy
- paliwo
- Badacz tematu
Najprościej to wjechać na kanał i szukać usterki
nikt nie jest jasnowidzem. 
nikt nie jest jasnowidzem. 
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
byłem na diagnostyce i mi powiedział że może być układ kierowniczy już walnięty lub sworznie na wahaczach, a wiem że muszę wymienić jeszcze gumy i tuleje na wahaczach. I nie wiem jak do tamtego się odnieść właśnie
- paliwo
- Badacz tematu
zrobili Ci zbieżność pomimo luzów w układzie kierowniczym
pojechałbym po zwrot kasy.. to po pierwsze,a po drugie wiesz ,że masz tuleje wahacza do wymiany i pytasz co może stukać pukać.. 
pojechałbym po zwrot kasy.. to po pierwsze,a po drugie wiesz ,że masz tuleje wahacza do wymiany i pytasz co może stukać pukać.. Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1