Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
stukanie podczas jazdy
co to może być pojazd składa się ładnie, w nierównościach idzie płynnie a nieraz jak podbije koło na jakiejś niewielkiej nalewce słyszę stuki, jak sprawdzić co jest grane macie pomysły doświadczenia. 

-

terfox - Czytacz
podjedź na stację kontroli pojazdów i tam na rolkach wytrzepią autem i popatrzą czy coś nie wysiadło ze starości i będziesz miał gotową odpowiedź no chyba że masz kanał to sam popatrzysz
-

marcinkoz2910 - Members
moim zdaniem te stuki minimalne na malych nierownosciach to sa poduszki amortyzatorow wybite w przednim zawieszeniu ja mialem je wybite i byly te minimalne stuki bardzo denerwojace.. po wymiane bylo wszusyko ok wiec zajrzyj tam 
-

BORYS22 - Czytacz
pewno że byłem i znalazłem przyczynę waliła guma na tylnej belce, wymiana z kolektywem z golfa zajeła mi 6 godzin wywaliłem gumy. Jak zabrałem sie do pracy to i wymieniłem łożyska i klocki w bębnach a co tam nie stać mnie? A w golfiku znowu cisz i gra ZZTop i nic nie przeszkadza. pozdro
-

terfox - Czytacz
Miałem wolne więc postanowiłem postawić wóz na zimowe koła, potem jade a tam coś puka i mnie drażni. Szukałem i cholera mnie brała bo wszystko wyglądało cacy. Pewnie jak podnosiłem tył pojazdu uszkodziłem gumę bo lewar podnosił za osadzenie zawieszenia no ale wszystko gra grochu przysłał instrukcję i wymieniłem . 

-

terfox - Czytacz