Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Stuk w tylnim zawieszeniu.
Mam golfa 3 1.4 . Mam nastepujacy problem przy wjezdżaniu w dziurę słyszalny jest stuk tak ajkby coś uderzało o siebie. Normalnie jest oki tylko jak jest obciążony to sie nasila od strony pasażera z tyłu. Co to moze byc. Dzieki!
- Sebik1984
- Czytacz
Re: Stuk w tylnim zawieszeniu.
Sebik1984 napisał(a):Mam golfa 3 1.4 . Mam nastepujacy problem przy wjezdżaniu w dziurę słyszalny jest stuk tak ajkby coś uderzało o siebie. Normalnie jest oki tylko jak jest obciążony to sie nasila od strony pasażera z tyłu. Co to moze byc. Dzieki!
- Dziki8924
- Berbeć
to amory - są już słabe i pamiętaj, żeby przy wymianie amorków wymienić odbojniki gumowe, bo pewnie są tak wywalone, że już ich prawie nie widać, dlatego masz taki huk, też tak miałem.
za zestawik na tył (2 amory KYB oraz 2 odbojniki) do mojego gti płaciłem coś ok. 340zł.
za zestawik na tył (2 amory KYB oraz 2 odbojniki) do mojego gti płaciłem coś ok. 340zł.
--==///Memento Mori///==--
-

vibes - Czytacz
vibes, ma racje też miałem stuki w tylnym zawieszeniu wymieniłem amory i dalej puka , a co sie okazało to były do wymiany tuleje na tylnych wahaczach a jak wyciągnąłem stary amor to jego czpień był dosłownie wygięty przez to że tuleja na wahaczy nie trzymała 

- Tomek
- Czytacz
• Strona 1 z 1