witam serdecznie.
Panowie i Panie jak w temacie,
przy prędkości powyżej 70 strasznie buja mi autem na boki. podobnie na dziurach w mieście.
pokonywanie zakrętów to udręka. co moge wymienic aby pozbyć się problemu?
pozdrawiam
Moderator: Moderator
-chudy- napisał(a):jest duzo rzeczy które mogą miec wpływ na to ze ci buja autem..po pierwsze amortyzatory..po drugie elementy metalowo-gumowe w zawieszeniu np.tuleje..ja bym na twoim miejscu pojechał na stacje diagnostyczna i sobie sprawdził..z tego co sie orientuje(bynajmniej u mnie w miescie)to jest darmowe...
sprawdzą wszystko i powiedzą co jest nie tak
u mnie przyczyną był zużyty sworzeńto napewno amortyzatory ale to można sprawdzić na podwórku bujając samochodem-chudy- napisał(a):po pierwsze amortyzatory..

arek rybczyński napisał(a):to napewno amortyzatory ale to można sprawdzić na podwórku bujając samochodem-chudy- napisał(a):po pierwsze amortyzatory..

ale zaniepokoiło mnie metaliczne stukanie dochodzące przy powolnym cofaniu z prawego przedniego koła mówię spox trza tam zajrzeć pojechałem do stacji kontroli pojazdów wjechałem na szarpaki pan wszedł pod auto mówi tu jest wszystko dobrze cudownie nie mam sie do czego doczepić tylko amory padnięte mniej niż 40%skasował 30pln-ów pojechałem do sklepu kupiłem amory i do warsztatu ...po godzinie dzwoni mechanik i mówi amory kaplica końcówki sie rozpadły,łożyska katastrofa sworznie dramat tuleje złom koszt 545 ale teraz zakręty jak bolidem pokonuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości