Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
stabilizator
Witam mam pytanie gdyż mam golfa 3 1.8 benzynka z 94 r i zobaczyłem że autko nie posiada stabilizatora i z tym się wiąże moje pytanie czy stabilizator nie był montowany do niego oryginelnie czy może ktoś go wyciągnął
- omek1994
- Berbeć
Nie każdy Golf posiada fabrycznie stabilizator ale bez problemu można go dołożyć.
Mój Gofer Movie :
moj-golf/moj-zielony-golfik-movie-d-t46252.html
-

Knight Rider - Badacz tematu
a czy bez niego jak będe chciał obniżyć mojego golfika to czy nie bedzie stał krzywo jak założe kit bo jak bym zakładał gwint to zawsze można troszeczkę wyrególować wysokość strony ale bardziej chodzi mi o to jak założe kit
- omek1994
- Berbeć
A co stabilizator ma do poziomu auta,stabilizator jest po to żeby ograniczyć przechyły nadwozia wiec możesz montować kit czy tam gwint bez problemu.
Mój Gofer Movie :
-

Knight Rider - Badacz tematu
omek1994 napisał(a):zy nie bedzie stał krzywo
Jak będzie stał krzywo to znaczy że był walony i to zdrowo

Knight Rider napisał(a):A co stabilizator ma do poziomu auta,stabilizator jest po to żeby ograniczyć przechyły nadwozia wiec możesz montować kit czy tam gwint bez problemu.
Dokładnie...
Jeśli będziesz montował sztywniejszy zawias to zaopatrz się lepiej w rozpórki...

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1