Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
sprężyny hatchback a variant
Czy ktoś wie może, zrobił, próbował czy tylne sprężyny z hatchback-a podejdą do Varianta wiem że są całkiem inne amorki ale chodzi o same sprężyny koleś ma nowy komplecik -60 za parę groszy i może bym przytulił 

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja mówię nie. Są zupełnie inne sprężyny varianta. Poszukaj lepiej od hatchbacka i po sprawie.
Kolega już kiedyś tak kombinował i dobrze na tym nie wyszedł.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Nadwozie: kombi
Emiczka napisał(a):Ja mówię nie. Są zupełnie inne sprężyny varianta. Poszukaj lepiej od hatchbacka i po sprawie.
Emi Ryba chodzi o to że mam wariant(dupowóz) i mam sprezyny od hatchback i chcialbym to złożyć
-

Radi - Members
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Springi wezmę tak czy tak dlatego że są nowe nie zakładane a druga sprawa, kosztują tyle co 0,5 litra trunku wyskokowego więc warto brać choćby dla samego przodu
Co do tyłu czy są przystosowane pod kombi czy nie nie gra aż tak dużej roli to nie seria i będzie twarde tak czy tak. Bardziej chodziło mi czy podejdą wymiarowo itd ale skoro nie to poszuka się czegoś odpowiedniego 
Co do tyłu czy są przystosowane pod kombi czy nie nie gra aż tak dużej roli to nie seria i będzie twarde tak czy tak. Bardziej chodziło mi czy podejdą wymiarowo itd ale skoro nie to poszuka się czegoś odpowiedniego 
-

Radi - Members
• Strona 1 z 1