Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Harnaś22, Z amorków to krótsze podobno nietrwałe , miałem znajomego który miał jakiejś firmy , mówił mi że średniak , i po roku do wymiany miał , auto ma dosyc nisko i szanuje , ja osobiscie nie lubie konfiguracji krótki amor i duże obniżenie , w takim razie gwint jest lepszą opcją
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
GolfiarzJR napisał(a):Harnaś22, Z amorków to krótsze podobno nietrwałe , miałem znajomego który miał jakiejś firmy , mówił mi że średniak , i po roku do wymiany miał , auto ma dosyc nisko i szanuje , ja osobiscie nie lubie konfiguracji krótki amor i duże obniżenie , w takim razie gwint jest lepszą opcją
Harnaś22 napisał(a):Mi chodzi o amorki tylko krótsze bo sprężyny mam upatrzone już Eibacha
Nie sądzę by -30 jakoś szybko zabiło seryjne amortyzatory. Ale jeśli już to może :
http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe ... 48144.html
Jak spisuje się konfiguracja mts/Eibach nie mam pojęcia.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Raczej zdecyduję się na kupno oryginalnych amorków tylko z wyższej półki (Sachs albo Bilstein). Jakoś te MTS-y mnie nie przekonują
Ale dzięki za wasze opinie
Ale dzięki za wasze opinie- Harnaś22
- Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Na eibachach jeździ się elegancko a felgi 7,5J na ET35 pasują idealnie i opony nie będą trzeć o nadkola
Amortyzatory Bilstein albo Koni polecam
Amortyzatory Bilstein albo Koni polecam

-

damiancu - Badacz tematu