dzieki za odpowiedziModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Skrzypienia dochodzące z przedniego prawego koła
Witam pojawił sie umnie mały problem a problem polega na tym ze jak skrece maxymalnie kierownica w prawo i odbijam w lewo dobiegaja skrzypienia z okolic amartyzatora dodam ze mam zawieszenie gwintowane nowe od miesiąca i przejechane na nim 1tys km co sie mogło stać
dzieki za odpowiedzi
dzieki za odpowiedziMój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
napewno sworzeń wahacza.zazwyczaj skrzypienie własnie ze sworznia powstaje. ale zeby byc pewnym pojedź sobie na stacje kontroli pojazdów na szarpaki i przynajmniej ci całe zawieszenie sprawdzą i bedziesz wiedział na czym jeździsz
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
a czy mozliwe jest ze poszło łozysko na amortyzatorze
kurcze sam nie zmieniałem zawieszenia i niewiem czy było zmieniane te łozysko z seryjnycg amorów na gwint bo mi sie wydaje ze to bedzie to łozysko
kurcze sam nie zmieniałem zawieszenia i niewiem czy było zmieniane te łozysko z seryjnycg amorów na gwint bo mi sie wydaje ze to bedzie to łozyskoMój VW GOLF 3

Adek19 - Members
u mnie przy skręcie maksymalnym trzeszczało/kwiczało coś ale słychać było ze to z góry więc łożysko na McPhersonie na 90%.Sworznie były dobre bez luzów.Chłopaki w warsztacie ustawiły geometrie i jest cicho i przyjemnie.Możliwe ze to kwestia zuzycia albo nie jest odpowiednie do gwintowanego zawiasu,ja mam standardowy
- KristoF
- Members
dokładnie jak piszesz poprostu nastopisło zuzycie łozyska wczoraj byłem u mechanika i to potwierdził czeka mie wymiana na nowe 

Mój VW GOLF 3

Adek19 - Members
• Strona 1 z 1