Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Różnica między TA Technix a Tuning Art
Mam pytanie głównie o zakres regulacji, Na aukcjach pisze, że TA Technix ma obniżenie od -30 do -100 a Tuning Art od -35 do -80. I tu moje pytanie, czy na prawdę jest między nimi taka duża różnica w możliwości regulacji ? Bo czasem wiadomo, chciało by się skręcić na maxa gwintem a 20 mm różnicy między jednym a drugim to sporo.
-

VfrymarW - Gaduła
VfrymarW napisał(a):Mam pytanie głównie o zakres regulacji, Na aukcjach pisze, że TA Technix ma obniżenie od -30 do -100 a Tuning Art od -35 do -80. I tu moje pytanie, czy na prawdę jest między nimi taka duża różnica w możliwości regulacji ? Bo czasem wiadomo, chciało by się skręcić na maxa gwintem a 20 mm różnicy między jednym a drugim to sporo.
Sugerujesz się tym co jest napisane w aukcjach allegro?
Różnica między TA Technix a Tuning Art leży w materiałach wykonanych do ich produkcji... Zakres ich regulacji jest taki sam... W obu przypadkach .. jeśli chcesz niżej wywalasz helpery.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
-

VfrymarW - Gaduła
potwierdzam, gorsze wykonanie ma tuning art, a obniżanie da się chyba do -100 albo lepiej lecz nie próbowałem 

- robert19kor
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1