mam oponki 195/50 r15 miałem dziś z tyłu dwie odoby i przytarło mi nadkole o opone z lewej strony. czy to wina zużytego amorka czy sprężyny bo nie wiem od czego mam zaczą. jak patrzyłem bujnąłem samochód to niby amorki ładnie trzymają. co tu może się dziać?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
przyciera tylnie nadkole
witam może i temat już był ale dopiero co rozwiązałem jeden problem a ty już drugi
mam oponki 195/50 r15 miałem dziś z tyłu dwie odoby i przytarło mi nadkole o opone z lewej strony. czy to wina zużytego amorka czy sprężyny bo nie wiem od czego mam zaczą. jak patrzyłem bujnąłem samochód to niby amorki ładnie trzymają. co tu może się dziać?
mam oponki 195/50 r15 miałem dziś z tyłu dwie odoby i przytarło mi nadkole o opone z lewej strony. czy to wina zużytego amorka czy sprężyny bo nie wiem od czego mam zaczą. jak patrzyłem bujnąłem samochód to niby amorki ładnie trzymają. co tu może się dziać?- Mariusz164
- Badacz tematu
Mariusz164 napisał(a):195/50 r15 miałem dziś z tyłu dwie odoby i przytarło mi nadkole o opone z lewej strony.
przedtem tak nie bylo ?
U mnie Golf bardzo przysiadal np wrzucilem worek zakupów do bagaznika i juz byla gleba
... zmienilem amork i jest lepiej-

K@mil - POMOCNIK

Mariusz164 napisał(a):no właśnie dziś dopiero tak się stało prędzej nie było czegoś takiego.
a jaka masz glebe ?
Bo na -40 nawet opona 15 z dobrym et nie powinna obcierac...
Poczekaj na odp innych ale ja bym pojechal na Stacje Kontroli i sprawdzil stan amorków
... sam tez mozesz sprawdzic zobacz czy nie leci ci z amorka ... jak bedzie widac olej to do wymiany x)-

K@mil - POMOCNIK

• Strona 1 z 1