wymieniłem całe zawieszenie przednie, amorki mam dobre sprawdzałem na stacji diagnostycznej i jak wjadę w leciutką nierówność coś cały czas stuka jakby metal o metal, dokręcałem wszystkie śruby i nic dalej to samo:( może ktoś miał już taki przypadek?
a sprawdzałeś czy nie masz luzów na gornych mocowaniach amortyzatorów?? to standard w golfach. odkrecaja sie nakretki takie na specjalny klucz. podnieś sobie auto na lewarku tak aby koło nie dotykało gleby i chwyć od spodu za koło i spróbuj je unieść do gory. jesli bedziesz miał taki moment ze swobodnie uniesiesz zawieszenie do gory i nagle stanie to znaczy ze to jest to o czym pisze.do wymiany bedziewsz miał gorne poduszki amortyzatorów w raz z łozyskami
wazki21 napisał(a):Więc kolego sprawdź sobie czy nie pogubiłeś blaszek dociskających klocki hamulcowe, ewentualnie czy nie są luźne....częsta wada golfów....
kolego apropo tych blaszek mozna je jakos kupic?? bo u mnie jest to samo przy wymianie klocków one sie lekko wyrabiaja i własnie jest taki stuk dosc głosny