Witam koledzy,
mam probem po zalozeniu gwintu do mk3
otoz po zmontowaniu wszystkiego i postawieniu na kolach okazalo sie, ze prawe tylne kolo 'dostalo' negatywu, z lewym wszystko w porzadku. dzisiaj sciagnalem kolo, rozkrecilem gorne mocowanie i pobieznie sprawdzilem czy aby napewno wszystko dobrze zmontowalem - wydaje sie byc ok.
jakies pomysly, sugestie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
miskov napisał(a):ze prawe tylne kolo 'dostalo' negatywu, z lewym wszystko w porzadku.
Że tylne koła po obniżeniu dostają negatywu to żadna nowość... Ale że tylko jedno. hm... może coś z belką , piastami.. ?
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu_mk3 napisał(a):Że tylne koła po obniżeniu dostają negatywu to żadna nowość...
Tylne? Jak? Przednie na wahaczach to rozumiem, ale tylne na belce to nie wiem jak...
-

Karol B. - Members
Hmm... Auto raczej stluczki żadnej nie miało - raczej,
Wczesniej nie widziałem zeby cos złego sie działo z tylnymi kołami, czuć niczego tez nie czułem i opona nie była zjedzona. Kiedy od założenia gwintu widac po niej nieprawidłowa prace..
Co do owego "czopa" co masz na myśli?
Na weekendzie bede rozbierać cały tył i złożę go na nowo, może mnie lub jego(gwint) cos oswieci hehe
Wczesniej nie widziałem zeby cos złego sie działo z tylnymi kołami, czuć niczego tez nie czułem i opona nie była zjedzona. Kiedy od założenia gwintu widac po niej nieprawidłowa prace..
Co do owego "czopa" co masz na myśli?
Na weekendzie bede rozbierać cały tył i złożę go na nowo, może mnie lub jego(gwint) cos oswieci hehe
- miskov
- Berbeć
• Strona 1 z 1