Mam oto takie zapytanie bo sam nie mam zielonego pojęcia o co chodzi??
Przy hamowaniu widać i czuć jak prawy przód mocniej się dociska do ziemi niż strona lewa;/ Wymieniłem sprężyny i amorki i dalej to samo;/ Siła tłumienia identyczna obu. Siła hamowania taka sama po obu stronach. Nic nie puka i nie stuka. Na szrpakach też wszystko jest niby oki. Tłoczki nowe idelanie pracują - nie blokują. Wrażenie jest takie jakby prawy przód mocniej hamował o drobine ale żadne z testów na to nie wskazało.
Macie jakieś pomysły??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
prawy przód
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
Witaj
Tez tak mam i już dawno przestałem się ty przejmować. na stacji wychodzi ze jest ok ale i tak mocniej hamuje szybciej zakleszcza kolo:) I trudno powiedzieć co to.Wymień jeszcze płyn hamulcowy jeśli tego nie robiłeś.
CyberTom
Tez tak mam i już dawno przestałem się ty przejmować. na stacji wychodzi ze jest ok ale i tak mocniej hamuje szybciej zakleszcza kolo:) I trudno powiedzieć co to.Wymień jeszcze płyn hamulcowy jeśli tego nie robiłeś.
CyberTom
- cybertom
- Czytacz
płyn wymieniony i dalej to samo;/ a denerujace to jest strasznie. Mysle ze moze cylinderek puszcaja i przez to jedno kolo z tylu slabiej hamuje co powoduje taki stan;/ Jak zrobi sie cieplej bede musial sie za to zabrac
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1