Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś kupował taki zestaw do swojego autka. Zestaw koloru czerwonego. Czy będą one bardziej wytrzymałe? Jak się taki zestaw sprawuje? Muszę u siebie zrobić zawieszenie.
Będą też wymieniane tuleje tylnej belki też koloru czerwonego.
Zakupiłem już amorki na przód Bilsteina gazowe, springi -40/-40 Weiteca.
Za wszystkie odp VWielkie dzięki.
PozdraVWiam Paweł.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
siemka
powiem ci ze ja mam taki zestaw tulei z poliueratu, autko kupilem w kwietniu i zaraz wymienilem zwykle a poli i od kwietnia zrobilem autkiem juz 12tys km w piatek bylem na przegladzie i nie ma ani grama zuzycia.
idealnie nadaja sie do autka obnizonego
ostatnio jedynie mialem pukanie myslalem ze to stabilizator ale okazalo sie ze jarzmo w przednim kole mi stukalo
powiem ci ze ja mam taki zestaw tulei z poliueratu, autko kupilem w kwietniu i zaraz wymienilem zwykle a poli i od kwietnia zrobilem autkiem juz 12tys km w piatek bylem na przegladzie i nie ma ani grama zuzycia.
idealnie nadaja sie do autka obnizonego
ostatnio jedynie mialem pukanie myslalem ze to stabilizator ale okazalo sie ze jarzmo w przednim kole mi stukalo
-

strzeliniasty - Members
na poliuretanie jest strasznie twardo ale to kwestia przyzwyczajenia. u mnie w goferku mam założone na wahaczu: z przodu zamienniki lemfordera a duże tulejki od audi s3 też lemfordera (pełne)
w miare komfortowo ale sztywno. co do belki tylnej im sztywniej tym lepiej
to samo sie tyczy stabilizatorów
w miare komfortowo ale sztywno. co do belki tylnej im sztywniej tym lepiej
to samo sie tyczy stabilizatorówProste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców moj-golf/mk3-cl-by-dj-darco-t21179.html
-

DJ_DARCO - Czytacz
Ja mam na tyle tulejki z PU i moze i twardo jest ale da sie przezyc. Czerwone sa niewiele twardsze od gum tylko trwalosc 3x wieksza.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
• Strona 1 z 1