Tak jak w temacie przymierzam się do podwyzszenia mojego golfa o ile to możliwe.
Domyślam się że takiego efektu jak w country nie uzyskam jednak chce go podniesc ile się da i chciałbym żeby zawieszenie było mięciutkie więc gwint odpada.

Moderator: Moderator
104i9fm napisał(a):gwint odpada.

raczej w dół , proponuje amory z diesla które sa mocniejsze(niby) ori spreżyny z golfa i opony baniaki i wizualnie będzie gdzies 50mm wyzej
 raczej w dół , proponuje amory z diesla które sa mocniejsze(niby) ori spreżyny z golfa i opony baniaki i wizualnie będzie gdzies 50mm wyzej 

Początkowo miałem brać jakieś Suzuki albo chociażby Opla Frontere ale podłogi w nich to istne szaleństwo typu Flinston dlatego zdecydowałem się na niezawodnego golfika którego teraz chce nieco przystosować żeby nie szorować podłogą. U mnie na mieście śmiga taki w Trójce podniesiony. Musze go wyśledzić wkońcu i spytać jak to zrobił
 Początkowo miałem brać jakieś Suzuki albo chociażby Opla Frontere ale podłogi w nich to istne szaleństwo typu Flinston dlatego zdecydowałem się na niezawodnego golfika którego teraz chce nieco przystosować żeby nie szorować podłogą. U mnie na mieście śmiga taki w Trójce podniesiony. Musze go wyśledzić wkońcu i spytać jak to zrobił  

on jak się rozkręci jest wysoki, zmierzyć wysokość bezpieczną dla amora i porównać z seryjną kolumną
 on jak się rozkręci jest wysoki, zmierzyć wysokość bezpieczną dla amora i porównać z seryjną kolumnągolf zawsze będzie twardy nawet na oryginalnych sprężynach. Jeżeli chcesz komfortu to musiałbyś zmienić sprężyny na takie, które bardziej się uginają, są bardziej miękkie (nie wiem, czy takie znajdziesz pasujące do golfa). Wadą takiego rozwiązania jest to, że przy 2 osobach z tyłu będziesz tarł po tyłkiem asfalcie.104i9fm napisał(a):chciałbym żeby zawieszenie było mięciutkie więc gwint odpada.

VolDan napisał(a):a ja bym spróbował z gwintemon jak się rozkręci jest wysoki, zmierzyć wysokość bezpieczną dla amora i porównać z seryjną kolumną

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości