Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Poduszki zawieszenia przedniego
Witam. Mam takie pytanie które poduszki starego czy nowego typu są lepsze?? bo przysłał mi gość sprężyny z większą średnicą górnego zwoju więc założyłem talerzyki starego typu i poduszki też starego typu i dlatego pytam które poduszki lepsze bo jeżeli była by możliwość do talerzyka starego typu założyć nową bo jest lepsza to bym tak zrobił tylko wtedy jeszcze jest pytanie czy wysokość auta się nie zmieni bo stare talerzyki są jakby wyższe a poduszki bardziej płaskie od nowego typu. Pozdrawiam
-

siti07 - Badacz tematu
próbowałem i na sprężynę starego typu i talerzyk starego typu nową poduchę by założył no ale skoro gebels tak to wydumał to będzie oryginał
[ Dodano: 2013-11-11, 23:02 ]
Jestem po wymianie zawieszenia przedniego i nie jestem zadowolony.... amorki MTS i sprężyny -4cm starego typu do tego talerzyki starego typu poduszki też takie jak mają być i po wstawieniu do samochodu talerzyk górny chowa się cały tak że nie zostaje tam ten luz który powinien być....
Nie rozumiem co jest źle.... może ktoś to przerabiał już .. 
[ Dodano: 2013-11-11, 23:02 ]
Jestem po wymianie zawieszenia przedniego i nie jestem zadowolony.... amorki MTS i sprężyny -4cm starego typu do tego talerzyki starego typu poduszki też takie jak mają być i po wstawieniu do samochodu talerzyk górny chowa się cały tak że nie zostaje tam ten luz który powinien być....
Nie rozumiem co jest źle.... może ktoś to przerabiał już .. 
-

siti07 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1